Antena Meniu Search
x

Proiectantul Pasajului Unirii, chemat să dea explicaţii după accidentul în care a fost implicat autocarul cu turişti greci. Anunţul făcut de Nicuşor Dan

Primarul municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, afirmă că aşteaptă ca cei care au realizat proiectul pasajului din zona Unirii - unde un autocar cu turişti a acroşat şi dărâmat un panou de presemnalizare a înălţimii, o persoană decedând - să se prezinte în comisia de circulaţie de la nivelul administraţiei locale pentru a stabili dacă este "ceva de corectat în ceea ce priveşte semnalizarea", notează news.ro.

de Redactia Observator

la 03.01.2023, 22:53

Vezi și

El aminteşte că, înainte de accident cu o lună, Inspectoratul de Stat în Construcţii constatase să nu sunt probleme la pasaj. "Sunt două componente. Din nou – şi nu vreau să ataşăm o tragedie de chestiunea asta – din nou, acolo am avut un control al Inspectoratului de Stat în Construcţii, cu o lună înainte, care a spus că totul e în regulă. Ce aşteptăm? Aşteptăm ca proiectantul, pentru că fiecare proiect de investiţie are nişte oameni care atestă cu semnătura lor dată de autorităţile statului şi cu ştampila lor dată de autorităţile statului că este în regulă. Deci aşteptăm ca proiectantul care a făcut partea de semnalizare rutieră să vină în comisia de circulaţie pentru a vedea dacă e de corectat ceva în ceea ce priveşte semnalizarea", a afirmat Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă, marţi.

În 23 decembrie, un autocar cu turişti greci a lovit bara de presemnalizare de la intrarea în pasajul Unirii, o persoană decedând. Iniţial, peste 20 de persoane au fost transportate la spital. Ulterior, unii dintre cei aflaţi în autocar au anunţat căî se vor adresa instanţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Proiectantul Pasajului Unirii, chemat să dea explicaţii după accidentul în care a fost implicat autocarul cu turişti greci. Anunţul făcut de Nicuşor Dan