Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacţia streamer-ului IShowSpeed când a ajuns în Ferentari. Îmbrăcat într-un tricou al naţionalei, a dat autografe şi s-a jucat fotbal cu copiii

Unul dintre cei mai populari youtuberi la nivel mondial, IShowSpeed, a ajuns azi în România. Influencerul, care are aproape 50 de milioane de urmăritori pe reţelele social media, s-a plimbat prin Ferentari, a mâncat mici la Obor şi a dansat pe ritmurile piesei Made in România. Peste 150.000 de oameni i-au urmărit, în timp real, aventurile din Capitală. Iar pe străzi a fost oprit pentru poze şi autografe. 

de Redactia Observator

la 12.07.2024 , 22:19

"Să începem! Provoacă-mă, România! Salut, România! E periculos? Pare drăguţ totuşi...", a spus influencerul când a ajuns în Ferentari. Însoţit de trei bodyguarzi şi îmbrăcat într-un tricou al naţionalei, cunoscutul youtuber şi-a început live-ul în Ferentari. A dat autografe, a făcut selfie-uri şi a jucat fotbal cu copiii.

Influencerul american a încercat apoi să viziteze Palatul Parlamentului. A făcut însă cale-ntoarsă din cauza controlului de securitate. Suficient timp ca sute de urmăritori de-ai săi să-şi facă apariţia în zonă, dornici să interacţioneze cu el. 

În ultimii 3 ani, creatorul de conţinut a reuşit să atragă peste 26 de milioane de abonați pe Youtube

Vezi și

Următoarea oprire: Piaţa Obor, unde Darren Watkins Jr., pe numele său real, a mâncat faimoşii mici: "Asta e cea mai bună mâncare din România? Mici? Mici! Mici! Mici! Vom încerca micii româneşti! Dumnezeule!". IShowSpeed şi-a încheiat live-ul cu o bălăceală într-un centru spa de lângă Capitală: "E foarte fierbinte aici!"

Influencerul de doar 19 ani a venit în România la cererea fanilor săi. În ultimii 3 ani, creatorul de conţinut a reuşit să atragă peste 26 de milioane de abonați pe Youtube și alţi 20 de milioane de urmăritori pe Instagram. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Reacţia streamer-ului IShowSpeed când a ajuns în Ferentari. Îmbrăcat într-un tricou al naţionalei, a dat autografe şi s-a jucat fotbal cu copiii