Antena Meniu Search
x

Recidivistul care a atacat cu toporul un poliţist în Argeş, arestat la o zi după ce a fost lăsat liber

Recidivistul violent care a atacat cu toporul un poliţist din Argeş a fost arestat preventiv. Instanţa a decis sâmbătă ca bărbatul să se întoarcă după gratii, după ce vineri un procuror l-a lăsat liber.

de Redactia Observator

la 08.06.2019, 20:15

Vezi și

Recidivistul violent care a atacat cu toporul un poliţist din Argeş a fost arestat preventiv. Instanţa a decis sâmbătă ca bărbatul să se întoarcă după gratii, după ce vineri un procuror l-a lăsat liber. Rănit de glonţul agentului care şi-a apărat viaţa, atacatorul a cerut să fie arestat la domiciliu. Atenţie, acest video conține imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Gabriel Cruceru, recidivst, condamnat în trecut pentru tentativă de omor. Acum are o nouă acuzaţie - ultraj. A atacat cu toporul un poliţist din Argeş, iar agentul a ripostat cu arma. Rănit, suspectul se deplasează ajutat de mascaţi. Zâmbeşte, chiar dacă ştie că se va întoarce după gratii.

Iniţial bărbatul a fost cercetat în libertate. Abia sâmbătă a fost adus cu mandat la parchet, după ce ar fi dispărut 12 ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vineri, procurorul de caz nu a putut explica de ce suspectul - un recidivist periculos, abia eliberat în martie - nu a fost reţinut, deşi recunoscuse fapta.

Madatul de aducere ar fi fost emis de vineri, însă abia sâmbătă mascaţii l-au ridicat de la domiciliu.

Bărbatul riscă o pedeapsă de maximum şase ani de închisoare, pentru ultraj. Atacul a venit la câteva zile după ce un alt recidivist a ucis cu sânge rece un poliţist, în Timiş. O crimă care a îndoliat poliţia şi a declanşat anchete la nivel înalt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Recidivistul care a atacat cu toporul un poliţist în Argeş, arestat la o zi după ce a fost lăsat liber