Antena Meniu Search
x

Recompensă uriaşă pentru miliardarul dispărut în urmă cu 3 ani în zona Cheia

Un milion de euro recompensă, este suma uriaşă pe care o oferă familia unui miliardar de 82 de ani la 3 ani de la dispariţia acestuia în munţi, în zona Cheia. Bărbatul, un kuwaitian, a fost văzut aici ultima oară însă deşi au scotocit întreaga zonă poliţiştii nu au găsit niciun indiciu.

Vezi și

Un milion de euro recompensă, este suma uriaşă pe care o oferă familia unui miliardar de 82 de ani la 3 ani de la dispariţia acestuia în munţi, în zona Cheia. Bărbatul, un kuwaitian, a fost văzut aici ultima oară însă deşi au scotocit întreaga zonă poliţiştii nu au găsit niciun indiciu. În jurul dispariţiei misterioase s-au ţesut multe scenarii, inclusiv acela că bărbatul a fost răpit.

Cine poate da informaţii despre dispariţia lui stranie a lui Mohammed Albaghli are la dispoziţie o lună să ia legătura cu poliţia.

Familia speră să obţină indicii preţioase, după ce toate încercările autorităţilor de a-l găsi au eşuat.

Reyad Albaghli, fiul afaceristului dispărut:

Tatăl nostru este mult mai de preţ decât orice recompensă şi orice avere. Credem că o mărire treptată a recompensei l-ar putea stimula pe cel care ascunde anumite lucruri, să vină să le dezvăluie.

Ultima dată, bărbatul a fost văzut pe 5 august 2015, în satul Cheia, vizavi de pensiunea unde era cazat. Urca scările altei pensiuni, îmbrăcat în costum tradiţional kuwaitian, sprijinit de un baston.

Familia crede că bărbatul, în vârstă de 82 de ani, a fost răpit. El deţine în Kuweit un imperiu estimat la miliarde de euro. Afaceri cu petrol, imobiliare şi textile. La anchetă au participat şi criminalişti din Kuweit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Recompensă uriaşă pentru miliardarul dispărut în urmă cu 3 ani în zona Cheia