Antena Meniu Search
x

Traseul lui Gheorghe Dincă, înainte și după uciderea Alexandrei Măceșanu

Şi-a premeditat Gheorghe Dincă lovitura? A încercat să-i inducă pe anchetatori în eroare? A organizat totul ca la carte? Reconstituirea pas cu pas a traseului monstrului din Caracal oferă răspunsuri la toate aceste întrebări.

de Redactia Observator

la 04.08.2019, 02:17

Vezi și

Şi-a premeditat Gheorghe Dincă lovitura? A încercat să-i inducă pe anchetatori în eroare? A organizat totul ca la carte? Reconstituirea pas cu pas a traseului monstrului din Caracal oferă răspunsuri la toate aceste întrebări. Modul de a acţiona e rupt din manualele de criminalistică!

23 iulie. Cu o zi inainte sa o rapeasca pe Alexandra, Gheorghe Dinca isi cauta oameni care sa-l ajute la munca. Asa ca a mers la casa fiului finului său in Redea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momentul in care s-a întors in Caracal este suprins de camarele de supravghere din Redea.

Ziua fatidica de 24 iulie. Dinca se duce acolo unde stau "rechinii" la ocazie. O ia pe Alexandra, in jurul orei 09.10 din locul unde se face autostopul. Este dusa la liceul Mihai Viteazu si pe strada cu acelasi nume, fata este sechestrata. Barbatul care are folie neagra pe geamuri, sub pretextul ca nu poate deschide automat usile, vine pe bancheta din spate. O sechestreaza pe Alexandra, o leaga cu scotch si o lasa acolo. Pleaca apoi catre casa lui cu " prada". Primele imagini cu masina in care se afla Alexandra sunt suprinse la statia de GPL.

Ulterior alte camere suprins masina pe strada Craiovei, unde se află casa groazei. Aici incepe calvarul Alexandrei. Timp de 22 de ore Ghoerghe Dinca nu a parasit casa.

Data de 25 iulie. Camerele de supraveghere suprind pas cu pas traseul lui Gheorghe Dincă. Criminalul dă dovadă ca stie ce face, ca incearca sa si acopere urmele, ca este precaut si ca face tot ce poate sa-i induca pe parintii fetei pe o pista falsa.

Ora 08.40, Gheorghe Dinca isi face aparitia cu masina sa in centrul minicipiului Caracal.Parcheaza autoturismul asigurandu-se ca e in vazul lumii. Se duce apoi la masina, o incuie, apoi se ascunde practic dupa un autobuz, unde in dreptul unei curti arunca un servetel in care este posibil sa fi fost probe, bijuterii. Apoi pleaca spre Craiova cu o maşină de ocazie.

Odată ajuns în craiova se duce la un centru comercial, de unde cumpara o cartela si ii suna pe parintii Alexandrei. Le spune ca este ginerele, ca fata a plecat in Londra sa faca bani si apoi este suprins urcându-se într-un taxi în faţa magazinului si pleaca spre centrul oraşului.

Se intoarce în Caracal după aproape două ore, tot cu o maşină de ocazie.

Cu puţin înainte de ora 12 stim ca a intrat in casa, de la acel moment Alexandra nu a mai putut fi contactata.

Dupa aproximativ jumatate de ora, barbatul este suprins când coboară dintr-un autoturism albastru al unui vecin şi îşi recuperează autoturismul.

Dinca se intoarce acasa cu maşina lui. 18 ore mai tarziu, poliţiştii descind în casa lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Traseul lui Gheorghe Dincă, înainte și după uciderea Alexandrei Măceșanu