Antena Meniu Search
x

Video Revoltă la Floreasca, în timp ce Iohannis lăuda Guvernul pentru cum a intervenit la tragedie. "Ne umiliţi şi ne-aţi dat afară din spital. Pentru ce?"

Revoltă la Spitalul Floreasca în timpul vizitei preşedintelui Klaus Iohannis. Fiica unei paciente internate s-a plâns că nu sunt ambulanţe pentru mama ei, iar rudele bolnavilor au fost scoase şi trimise în spatele unităţii sanitare. Klaus Iohannis a răspuns întrebărilor jurnaliştilor chiar în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe şi e prima ieşire publică după toate evenimentele care au tulburat România.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 19:39

Vezi și

Rudă a unei paciente: Ne umiliţi şi ne-aţi dat afară din spital. Pentru ce?? Ca să aştept să vină Iohannis?? Şi mama stă de la 11 să aştepte Salvarea să o ducă acasă!!

La Spitalul Floreasca s-au întâlnit cele două Românii. Cea a privilegiului şi cea a oamenilor care sunt puşi să aştepte la nesfârşit. Ruda unei femei internate susţine că a fost trimisă în spatele spitalului în timpul vizitei preşedintelui, iar mama sa e nevoită să stea în salon la peste 40 de grade Celsius.

Rudă a unei paciente: Ştiţi câţi aparţinători sunt acolo? O grămadă, doamnă!! Ştiţi ce fac, doamnă? Suportă în tăcere şi plâng şi spun în spate, nu în faţă. Veniţi pe secţie să vedeţi ce echipă de medici străluciţi sunt la ortopedie. Medicii lucrează în condiţii la 40 şi ceva de grade în saloane

Revoltată, femeia i-a transmis un mesaj preşedintelui

Pe acelaşi subiect

Reporter: Ce mesaj aveţi pentru domnul preşedinte?

Rudă a unei paciente: Să stea două zile în salonul unde a stat mama. Asta-i doresc!

Iohannis a fost abordat şi când se pregătea de declaraţii, însă femeia a fost rapid preluată de un consilier. Medicii au făcut sluj în faţa oaspetelui important. Iar preşedintele a avut ocazia să arate că a urmărit totul cu îngrijorare.

Klaus Iohannis preşedintele României: Am avut în ultimele săptămâni tragedie dupa tragedie. Am avut tragedia de la 2 mai, tragedia de la Botoşani, tragedia de la Crevedia, tragedia de la Alba.

Nu este foarte mulţumit însă de cum merg treburile în ţară.

Klaus Iohannis preşedintele României: Unii s-au străduit şi unii nu. Şi cei care nu, vor trebui să respecte rigorile legii

Intrebat ce explicaţii are pentru exploziile de la Crevedia, Klaus Iohannis se pronunţă înainte de finalizarea anchetei.

Klaus Iohannis preşedintele României: Este un pic greu de acceptat în cazul Crevedia că cei de acolo nu au ştiut.

Reporter: Așteptați vreo demisie?

Klaus Iohannis preşedintele României: De data aceasta, autoritățile şi Guvernul au intervenit cu rapiditate. Mai departe, vedem ce aduce o analiză politică.

În vreme ce nouă ne rămâne să ne descurcăm cu anaizele din spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Revoltă la Floreasca, în timp ce Iohannis lăuda Guvernul pentru cum a intervenit la tragedie. "Ne umiliţi şi ne-aţi dat afară din spital. Pentru ce?"