Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românca din Italia găsită moartă în casă, în condiții misterioase, a fost ucisă de un român

Cauzele morții unei tinere românce, găsită fără viață într-o casă din Carsoli, Italia, au fost în sfârșit elucidate. Femeia locuia cu partenerul ei, de asemenea, un român. El a fost cel care a găsit-o așa și a dat alarma, chemând carabinierii.

de Redactia Observator

la 26.04.2018 , 22:57

Românca din Italia găsită moartă în casă, în condiții misterioase, ar putea fi victima unui ucigaș în serie Românca din Italia găsită moartă în casă, în condiții misterioase, ar putea fi victima unui ucigaș în serie

Cauzele morții unei tinere românce, găsită fără viață într-o casă din Carsoli, Italia, au fost în sfârșit elucidate.

Femeia locuia cu partenerul ei, de asemenea, un român. El a fost cel care a găsit-o așa și a dat alarma, chemând carabinierii.

Mai multe efective polițienești din Tagliacozzo și Carsoli au ajuns imediat la fața locului, aceștia constatând moartea româncei și izolând zona.

Articolul continuă după reclamă

Pe corpul tinerei, care va fi supus autopsiei, se pare că există urme de violență, dar anchetatorii au găsit repede făptașul. Tot un român, care se pare că a bătut-o pe victimă până a omorât-o, apoi a chemat poliția și s-a prefăcut că nu știa nimic.

Crima a  zdruncinat profund comunitatea Carseolan, lovită deja în ultimele luni de o altă moarte misterioasă. Cu doar cinci luni în urmă, o altă femeie româncă, Iuliana Catalina Bucătaru, de 37 de ani, a fost ucisă de Andrei Feru (52 de ani), de asemenea din România.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Românca din Italia găsită moartă în casă, în condiții misterioase, a fost ucisă de un român