Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O româncă a rămas fără 242.000€ la frontieră, după ce şi-a lipit banii pe abdomen

O tânără româncă a rămas fără 242.000 de euro, la Vama Giurgiu, după ce poliţiştii de frontieră i-au făcut un control amănunţit şi au găsit banii ascunşi pe corp, într-un brâu.

de Alin Tarnovschi

la 05.12.2019 , 13:52

O tânără româncă a rămas fără 242.000 de euro, la Vama Giurgiu, după ce poliţiştii de frontieră i-au făcut un control amănunţit şi au găsit banii ascunşi pe corp, într-un brâu.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, în jurul orei 20.30, la Punctul de Trecere a Frontiere Giurgiu.

Românca în vârstă de 38 de ani era pasageră într-un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, condus de soţul româncei, un cetăţean sirian în vârstă de 37 de ani.

Articolul continuă după reclamă

"Acţionând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului şi persoanelor, ocazie cu care au descoperit, ascunsă pe corpul femeii, suma totală de 242.000 de euro", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Pe acelaşi subiect
Românca a fost prinsă cu banii într-un brâu, ascunşi pe abdomen, la vama Giurgiu

Concret, românca a ascuns suma uriaşă de bani pe abdomen, iar apoi şi-a pus un brâu.

La audieri, cei doi soţi au declarat că banii le aparțin şi că aveau de gând să cumpere un apartament în Istanbul (Turcia).

Pentru că nu au putut justifica provenienţa banilor, cei doi au rămas fără cei 242.000 de euro.

"În cauză, poliţiştii de frontieră giurgiuveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală și schimbarea sau transferul de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârșirea de infracțiuni în scopul ascunderii sau al disimulării originii ilicite a acestor bunuri", au mai explicat poliţiştii de frontieră în comunicatul de presă.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » O româncă a rămas fără 242.000€ la frontieră, după ce şi-a lipit banii pe abdomen