Antena Meniu Search
x

Un nou accident îngrozitor cu români, pe o şosea din Ungaria. Sunt zece victime, după ce un microbuz s-a ciocnit cu două maşini (Video)

Zece oameni, între care opt români, au fost răniţi într-un grav accident produs duminică, pe o şosea din Ungaria. Poliţia ungară anunţă că un microbuz înmatriculat în România a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism din Slovacia.

Zece oameni, între care opt români, au fost răniţi într-un grav accident produs duminică, pe o şosea din Ungaria. Poliţia ungară anunţă că un microbuz înmatriculat în România a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism din Slovacia.

Apoi, o altă maşină, la volanul căreia se afla tot un român, a intrat în cele două vehicule.

Pe acelaşi subiect

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 42 din Ungaria, între localităţile Berettyóújfalu şi Mezőpeterd, în apropiere de graniţa cu România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dintre cei opt români răniţi în accident şase au primit îngrijiri la faţa locului, alţi doi, cu răni grave, au fost transportaţi la un spital din zonă.

Potrivit presei din Ungaria, microbuzul românesc se îndrepta spre Biharkeresztes.

În urma accidentului, traficul a fost blocat în totalitate pentru ca poliţia maghiară să efectueze cercetările la faţa locului. 

Şoferul român care a provocat accidentul a fost reţinut.

Accidentul din Ungaria, în atenţia MAE

Incidentul este în atenția Consulatului General al României la Gyula.

„Oficiul consular a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la identitatea persoanelor afectate şi starea de sănătate a acestora. Conform datelor preliminare obţinute de reprezentanţii oficiului consular, opt cetăţeni români au fost răniţi în urma accidentului. Dintre aceştia, şase au primit îngrijiri la faţa locului, iar ceilalţi doi au suferit răni grave şi au fost transportaţi la o unitate medicală din zonă pentru asistenţă medicală de specialitate”, a precizat MAE.

O echipă consulară mobilă din cadrul oficiului consular s-a deplasat, în regim de urgenţă, la locul accidentului pentru a acorda asistenţă consulară. De asemenea, echipa consulară se va deplasa şi la unitatea medicală unde au fost transportaţi cei doi cetăţeni români pentru a obţine informaţii despre starea acestora de sănătate.

Accidentul de microbuz vine la mai bine de o lună de la carnagiul produs tot în Ungaria și în care au murit nouă români.

Pe 22 mai 2018, cei nouă români se întorceau în România, din Slovenia, iar la un moment dat, pe un drum național din Ungaria, șoferul microbuzului a intrat într-o depășire, în timp ce făcea live pe Facebook.

Microbuzul a fost spulberat de un camion încărcat cu nisip, iar impactul a fost unul devastator.

Toți cei nouă români aflați în microbuz au murit pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un nou accident îngrozitor cu români, pe o şosea din Ungaria. Sunt zece victime, după ce un microbuz s-a ciocnit cu două maşini (Video)