Antena Meniu Search
x

Şoferul român care a provocat accidentul teribil din Ungaria a fost reţinut. Tânărul de 39 de ani este audiat de poliţia maghiară (Video)

Şoferul român de microbuz care a provocat accidentul de duminică, pe drumul naţional 42 din Ungaria, între localităţile Berettyóújfalu şi Mezőpeterd, a fost reţinut de poliţia maghiară.

Tânărul de 39 de ani conducea un microbuz cu remorcă în momentul în care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o maşină din Slovacia.

Opt români au fost răniţi în urma accidentului produs pe drumul naţional 42

Imediat, un alt autoturism, condus tot de un român, a intrat în cele două vehicule.

Pe acelaşi subiect
Opt români au fost răniţi în urma accidentului produs pe drumul naţional 42
Opt români au fost răniţi în urma accidentului produs pe drumul naţional 42

Opt români au fost răniţi în urma accidentului produs pe drumul naţional 42. Dintre aceştia, şase au primit îngrijiri la faţa locului, iar ceilalţi doi au suferit răni grave şi au fost transportaţi la spital, anunţă Ministerul Afacerilor Externe. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Conform datelor preliminare obținute de reprezentanții oficiului consular, opt cetățeni români au fost răniți în urma accidentului. Dintre aceștia, șase au primit îngrijiri la fața locului, iar ceilalți doi au suferit răni grave și au fost transportați la o unitate medicală din zonă pentru asistență medicală de specialitate", a transmis Ministerul Afacerilor Extern.

Şoferul maşinii din Slovacia a fost şi el grav rănit în acident, anunţă poliţia maghiară

O anchetă a fost deschisă în acest caz pentru a afla cu exactitate care au fost cauzele care au dus la producerea evenimentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şoferul român care a provocat accidentul teribil din Ungaria a fost reţinut. Tânărul de 39 de ani este audiat de poliţia maghiară (Video)