Antena Meniu Search
x

Video România, celebrată la Londra de Ziua Naţională. Imagini reprezentative proiectate în Belgrave Square

Ziua Naţională a României a fost celebrată şi peste hotare, cu momente speciale dedicate zilei de 1 Decembrie. Cu această ocazie, Belgrave Square s-a colorat în roşu, galben şi albastru, pe clădirea Institutului Cultural al României din Londra fiind proiectate imagini reprezentative din ţara noastră.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 22:32

- Facebook

Spectacol de lumină şi culoare, pe zidurile Institutului Cultural al României din Londra. Emoţia Zilei Naţionale a fost surprinsă şi peste hotare, prin evenimente menite să amintească românilor plecaţi în străinătate, dar şi cetăţenilor de alte naţionalităţi că pe 1 Decembrie spunem "La mulţi ani, România!".

Ziua Națională a României. Moment special în Belgrave Square, Londra

În Belgrave Square, pe ziduri au fost proiecate culorile drapelului şi imagini reprezentative, între care Ateneul, Palatul Parlamentului, Sfinxul sau Castelul Peleş. Nu au fost uitate nici mănăstirile, frumoasele peisaje autohtone de la munte sau de la mare, şi nici costumele populare tradiţionale, care au încheiat proiecţia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » România, celebrată la Londra de Ziua Naţională. Imagini reprezentative proiectate în Belgrave Square