Antena Meniu Search
x

Vremea se răcește dramatic în următoarele ore! România va îngheța de 1 decembrie

România va fi, în următoarele ore, polul frigului din Europa. Minus 21 de grade se vor înregistra în Harghita, în timp ce, în ţările nordice, temperaturile rămân pozitive. Doborâm record după record. Astăzi, în ultima zi din noiembrie, la munte s-au înregistrat minus 20 de grade Celsius.

Vezi și

România va fi, în următoarele ore, polul frigului din Europa. Minus 21 de grade se vor înregistra în Harghita, în timp ce, în ţările nordice, temperaturile rămân pozitive. Doborâm record după record. Astăzi, în ultima zi din noiembrie, la munte s-au înregistrat minus 20 de grade Celsius. Iar mâine, de Ziua Naţională, va fi mai rău de atât

Timp de 24 de ore, România este polul frigului în Europa. Valul de aer polar care a traversat tot continentul s-a poziţionat deasupra ţării noastre. Dacă în Norvegia sau Suedia sunt aşteptate temperaturi între 3 şi 6 grade, la noi se vor înregistra chiar şi minus 21.

În unele zone din ţară, a fost cea mai geroasă dimineaţă de 30 noiembrie din istoria măsurătorilor meteorologice. La prima oră, în Miercura Ciuc se înregistrau minus 17 grade. Oraşul a îngheţat la propriu.

Gerul e greu de suportat şi în Capitală. Din cauza vântului tăios, bucureştenii care au ieşit dimineaţă din case abia au putut respira. Azi noapte, termometrele din Capitală au înregistrat doar minus 5 grade Celsius.

La malul mării a fost un peisaj arctic. E furtună pe mare de câteva zile, iar valurile ating şi patru metri înălţime. Un spectacol unic pentru care turişti şi localnici au îndurat gerul.

Vreme deosebit de rece de 1 decembrie, în București

Meteorologii spun că urmează zile şi mai reci. La noapte, mercurul coboară în termometre până la minus 20 de grade. România va tremura de Ziua Naţională. Mâine, în zonele cele mai aglomerate din ţară, unde vor avea loc festivităţi sau petreceri, temperaturile vor fi între minus 15 şi un grad Celsius.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea se schimbă radical însă la începutul săptămânii viitoare. Vom trece, din nou, printr-un şoc termic. Temperaturile vor creşte brusc chiar şi cu 15 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Vremea se răcește dramatic în următoarele ore! România va îngheța de 1 decembrie