Antena Meniu Search
x

Roxana Chiperi, sexy antrenoarea de fitness, magie si miscari provocatoare la "Romania Danseaza"

Magie si miscari provocatoare, in vechiul Egipt! Asta a pregatit Roxana Chiperi, sexy antrenoarea de fitness, pentru prima gala a megashowului "Romania Danseaza"

Vezi și

Este concurenta careia Mihai Bendeac i-a promis o cerere in casatorie, daca va castiga Marele Premiu. Iata ce va asteapta in aceasta seara, la Antena 1.

Ca prin magine, o printesa egipteana se ridica dintr-un cos in care au fost infipte sulite de foc. Purtata pe brate, apoi intinsa pe scena, Cleopatra ringului incepe un dans lasciv. Miscarile de felina il fac foarte atent pe CRBL

.

Zeita dintre piramide e antrenoare de fitness, in viata de zi cu zi. Forta Roxanei e vizibila si aplaudata.

Un moment magic care nu se putea incheia decat cu un truc. Roxana dispare in spatele unei panze verzi si in uralele publicului.

Din juriu, Mihai Bendeac rasufla usurat. I-a promis ca-i cere mana daca va castiga marele premiu. Daca se va intampla, cea mai fericita va fi bunica lui Bendeac, acesta dorind ca nepotul sau se se insoare cat mai repede.

Insa pana in finala, Roxana trebuie sa primeasca votul juriului. Daca va reusi sa se califice, aflati in aceasta seara, la ora 20.30. La Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Roxana Chiperi, sexy antrenoarea de fitness, magie si miscari provocatoare la "Romania Danseaza"