Antena Meniu Search
x

Video "S-a auzit groaznic de tare. Toate uşile s-au strâmbat până sus". Zeci de oameni s-au trezit îngroziţi, după ce bucătăria unui apartament a explodat în Piteşti

Zeci de oameni au fugit din case doar cu hainele în care dormeau, după ce o bucătărie a sărit în aer în această dimineaţă într-un bloc din Piteşti. În patru apartamente de la parter suflul puternic al explozoiei a provocat pagube serioase. Deflagraţia a fost atât de puternică încât bucăţi din pereţii blocului au ajuns la zeci de metri într-o parcare şi au avariat o maşină. O femeie a ajuns la spital cu arsuri iar alta a avut nevoie de îngrijiri din cauza şocului suferit.

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 13:46

Vezi și

Ora 3:50 dimineaţa. O explozie s-a simţit ca un cutremur în 7 apartamente dintr-un bloc din Piteşti. De vină ar fi o acumulare de gaze în bucătăria unei locuinţe de la parterul imobilului cu 4 etaje. Treziţi din somn, oamenii panicaţi au ieşit din case cum au putut mai repede. 

Treziţi în creierii nopţii, au fugit cu ce au apucat

Locatar-reporter: O fi de la centrală... am auzit ca vecinul ar fi cumpărat un aragaz, nu ştiu cine l-a montat 

- S-a auzit tare bubuitura?

Pe acelaşi subiect

- Da groaznic de tare. Uitaţi, asta e uşa de la intrare. 

- Dar uşile celorlalte apartamente?

- Pâna sus aproape nu se mai închid, toate s-au strâmbat.

Suflul exploziei a fost atât de violent încât bucăţi de tâmplărie şi din zid au fost împrăştiate până în faţa blocului, unde au avariat o maşină parcată. Proprietara apartamentului în care s-a produs deflagraţia, o femeie de 69 de ani, a scăpat cu viaţă şi se află acum în grija medicilor pe secţia de chirurgie plastică. 

Florin Horeboiu, ISU Argeş: Este vorba de o explozie neurmatăa de un incendiu, în urma acestei explozii o persoană a fost transportată la UPU cu arsuri de gr 1 la membrele superioare şi la faţă. 

O altă locatară a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a suferit un atac de panică. Între timp, pompierii au trecut rapid la bilanţul pagubelor. Structura de rezistenţă a blocului a fost verificată şi nu pare afectată de explozie, spun specialiştii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "S-a auzit groaznic de tare. Toate uşile s-au strâmbat până sus". Zeci de oameni s-au trezit îngroziţi, după ce bucătăria unui apartament a explodat în Piteşti