Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grăbită să vină pe lume, o fetiţă s-a născut în ambulanţa SMURD! Pompierii i-au tăiat micuţei cordonul ombilical. IMAGINI EMOŢIONANTE

Paramedicii din Baru au asistat, astăzi, la nașterea unei fetițe direct în ambulanța SMURD. 

de Redactia Observator

la 09.05.2017 , 15:27

Paramedicii din Baru au asistat, astăzi, la nașterea unei fetițe direct în ambulanța SMURD. 

„Astăzi, în jurul orei 10, echipajul de prim ajutor al Punctului de Lucru Baru, alcătuit din plt. maj. Marius Barbu, plt. maj. Pavel Mati și plt. maj. Mircea Telegredean, a fost chemat în ajutor de o femeie însărcinată care intrase în travaliu.

Pompierii salvatori s-au deplasat în doar câteva minute la casa femeii din Baru și au urcat-o în ambulanță pentru a o duce la Spitalul din Hațeg, unde urma să nască”, a declarat, pentru presa locală, maior Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Articolul continuă după reclamă

Deși distanța dintre localitatea Baru și orașul Hațeg este de doar 25 de kilometri și poate fi parcursă în mai puțin de o jumătate de oră, femeia, în vârstă de 29 de ani, nu a mai rezistat până la spital. 

Imediat după ce s-a întins pe targă a dat naștere, în ambulanță, unei fetițe căreia pompierii i-au tăiat și clampat cordonul ombilical și i-au eliberat căile aeriene.

Până a ajuns ambulanța la spital, fetița, care cântărește 3 kilograme și este sănătoasă, a apucat să își facă și primul somn.

Aceasta este a treia naștere asistată de echipajul de prim ajutor al Punctului de Lucru Baru, în ultimul an.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Grăbită să vină pe lume, o fetiţă s-a născut în ambulanţa SMURD! Pompierii i-au tăiat micuţei cordonul ombilical. IMAGINI EMOŢIONANTE