Antena Meniu Search
x

Dosar penal, deschis într-o şcoală din Satu Mare, după ce un elev de 10 ani s-a rănit la cap în timpul orei de sport

Poliţiştii au deschis un dosar penal într-o şcoală din Satu Mare, după ce un elev de 10 ani s-a accidentat în timpul orei de sport. După câteva zile, copilul a fost internat la spital.

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 10:44

Dosar penal, deschis într-o şcoală din Satu Mare, după ce un elev de 10 ani s-a rănit la cap în timpul orei de sport
Dosar penal, deschis într-o şcoală din Satu Mare, după ce un elev de 10 ani s-a rănit la cap în timpul orei de sport - Profimedia

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare a deschis un dosar penal la o şcoală, după ce un elev s-ar fi accidentat iar după câteva zile a fost internat în spital, informează, marţi, instituţia.

Copilul s-a accidentat în timpul orei de sport

Potrivit sursei citate, incidentul ar fi avut loc joi, 21 septembrie, iar copilul a fost transportat la spital două zile mai târziu, relatează Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un elev al unei unităţi de învăţământ din municipiu, s-ar afla internat în spital, ca urmare a unui incident produs zilele trecute. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, la data de 21 septembrie a.c., în timp ce desfăşura activităţi sportive în cadrul orei de educaţie fizică, un minor de 10 ani s-ar fi accidentat în zona capului. În cursul zilei de 23 septembrie a.c., minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate", precizează sursa citată.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru neglijenţă în serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Dosar penal, deschis într-o şcoală din Satu Mare, după ce un elev de 10 ani s-a rănit la cap în timpul orei de sport