Antena Meniu Search
x

Scandal cu macete și cuțite în Târgu Jiu. Cămătari conduși de Sandokan au luat cu asalt o familie care nu și-ar fi plătit datoriile

Răfuială, seara trecută, în cartierul Meteor, din municipiul Târgu Jiu, după ce mai mulți indivizi au intrat cu forța, înarmați cu macete și cuțite, în curtea unui familii. Se pare că la mijloc ar fi fost o reglare de conturi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.09.2020, 10:32

  • Acțiune în forță sâmbătă, în jurul orei 16.00, în municipiul Târgu-Jiu.
  • Forțele de ordine au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit în cartierul Meteor.

IPJ Gorj a anunțat duminică dimineață că polițistii din Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat că, pe strada Microcolonie, a avut loc un conflict între mai multe persoane.

Forțele de ordine au constatat că cinci bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, din comuna Bărbătești și orașul Târgu Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unui bărbat de 47 de ani, din Târgu Jiu, unde, în urma unui conflict spontan privind vânzarea-cumpărarea unei mașini, cei cinci l-ar fi amenințat cu acte de violență pe bărbatul de 47 de ani și familia sa.

De asemenea, în timpul conflictului, unul dintre cei cinci bărbați, în vârstă de 35 de ani, i-a distrus victimei un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de 3.000 lei.

Toți cei implicați au fost duși la sediul poliției pentru audieri, iar polițiștii fac cercetări într-un dosar penal pentru violare de domiciliu, amenințare și distrugere.

Suse judicare spun că ar fi fost vorba despre o reglare de conturi.

Conduși de Sandokan, mai mulți indivizi din Obreja, înarmați cu macete și cuțite, ar fi luat cu asalt familia din Târgu Jiu care nu și-ar fi plătit la timp banii luați cu camătă.

- Articol realizat a fost realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator în Gorj, Diana Speretoiu - 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Scandal cu macete și cuțite în Târgu Jiu. Cămătari conduși de Sandokan au luat cu asalt o familie care nu și-ar fi plătit datoriile