Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal monstru în Vama Petea. Zeci de şoferi de TIR s-au dat jos să-l bată pe un coleg care s-a băgat în faţă

Un scandal monstru a izbucnit între tiriștii care așteptau la rând să intre în Vama Patea. 

de Redactia Observator

la 18.04.2018 , 13:39

Scandal monstru în Vama Petea. Zeci de şoferi de TIR s-au dat jos să-l bată pe un coleg care s-a băgat în faţă Scandal monstru în Vama Petea. Zeci de şoferi de TIR s-au dat jos să-l bată pe un coleg care s-a băgat în faţă

Un scandal monstru a izbucnit între tiriștii care așteptau la rând să intre în Vama Patea. 

Totul s-a întâmplat în momentul în care șoferul unuia dintre tirurile care așteptau la rând să intre în Vama Patea, a încercat să se bage în față.

Practic, șoferul a ieșit cu Tir-ul din rând și a încercat să ajungă în Vamă depășind coloana de autotrenuri ce așteptau la coadă.

Articolul continuă după reclamă

În acel moment, anunțat probabil de colegii săi din spate, un alt șofer de TIR a blocat drumul, astfel încât Tir-ul ieșit din rând să nu poate ajunge în vamă.

În acel moment, traficul înspre și dinspre Vama Petea a fost blocat. Timp de o jumătate de oră cât a durat parlamentările, certurile și chiar înjurăturile, traficul a fost blocat. Şoferii s-au dat jos din maşini şi s-au întreptat nervoşi spre şoferul care nu a respectat rândul.

În cele din urmă, conflictul a fost aplanat, iar circulaţia a fost reluată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Scandal monstru în Vama Petea. Zeci de şoferi de TIR s-au dat jos să-l bată pe un coleg care s-a băgat în faţă