Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scenă de groază într-un sat din Galaţi. Băieţel de 6 ani la spital, după ce a fost lovit de un cal

Un băiat de şase ani a fost adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Copii Sf. Ioan din Galaţi, după ce a fost lovit la cap de un cal.

de Redactia Observator

la 11.10.2017 , 16:09

Un băiat de şase ani a fost adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Copii Sf. Ioan din Galaţi, după ce a fost lovit la cap de un cal.

Elicopterul cu un echipaj medical a fost solicitat să intervină în satul Adam, din comuna Drăguşeni, unde un copil în vârstă de şase ani a fost lovit la cap de un cal.

'Copilul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Galaţi, apoi a fost preluat de o ambulanţă care l-a transportat la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului de Copii Sf. Ioan din Galaţi', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Articolul continuă după reclamă

Reprezentanţii Spitalului de Copii Sf. Ioan din Galaţi au anunţat că starea băiatului este stabilă, dar va rămâne internat pentru investigaţii medicale şi tratament. 

'Este vorba despre un copil de şase ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar starea lui este una stabilă în momentul de faţă', a spus directorul spitalului, Victoriţa Ştefănescu. 

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Scenă de groază într-un sat din Galaţi. Băieţel de 6 ani la spital, după ce a fost lovit de un cal