Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene incredibile în traficul din Suceava! Un tânăr de 28 de ani şi-a urmărit fosta iubită, s-a izbit în maşina ei, i-a smuls părul, apoi a împins-o de pe pod

Imagini incredibile, duminică dimineaţă, pe DN 17, la intrarea în Sadova dinspre Câmpulung Moldovenesc.

de Redactia Observator

la 22.11.2017 , 13:19

Imagini incredibile, duminică dimineaţă, pe DN 17, la intrarea în Sadova dinspre Câmpulung Moldovenesc.

Ce părea a fi un accident uşor, doar cu pagube materiale, s-a dovedit mult mai grav de atât. Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Sadova, a fost protagonistul unor scene extrem de violente.

Martorii l-au văzut pe Vladimir L. Z. cum s-a dat jos dintr-un Ford apoi a tăbărât pe Mariana C., de 24 de ani, care se afla la volanul Opelului de care se izbise. Agresorul i-a smuls pur şi simplu tinerei părul din cap, după care a îmbrâncit-o, victima căzând peste balustrada podului de pe DN 17, la o diferenţă de nivel de câţiva metri.

Articolul continuă după reclamă

Unul dintre cei care au asistat la scenă a intervenit pentru a-l imobiliza pe agresor, moment în care tânărul s-a aruncat de pe acelaşi pod.

Localnicii din Sadova au povestit pentru presa locală că cei doi tineri au fost iubiţi timp de opt ani, însă de ceva vreme fata hotărâse să încheie relaţia.

Duminică dimineaţă, tânăra a ieşit din tura de serviciu de la restaurantul la care este angajată în Câmpulung Moldovenesc şi se îndrepta, la volanul Opelului, spre casa sa din Sadova.

Nu a apucat însă să ajungă acasă, maşina sa fiind lovită de cea condusă de fostul iubit.

După episodul violent de duminică dimineaţă, ambii tineri au ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Vladimir a declarat că era drogat

Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Cătălin Săndulescu, a declarat pentru monitorulsv.ro că pacientul în vârstă de 28 de ani a ajuns la spital cu diagnosticul preliminar de politraumatisme şi tentativă de suicid.

După investigaţii suplimentare a rezultat că tânărul are o fractură de antebraţ stâng, luxaţie de cot şi contuzie de şold stâng. Leziunea care punea probleme era fractura, iar ieri tânărul era încă internat în Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

Tânărul a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0, dar i s-au recoltat şi două probe biologice pentru testare toxicologică. Asta pentru că tânărul a declarat că a consumat droguri. 

În privinţa fetei de 24 de ani, aceasta a ajuns la spital cu o contuzie cervicală, contuzie cu plagă excoriată genunchi stâng, plus leziunea prin smulgerea părului de la cap. Tânăra a fost externată din spital în cursul zilei de duminică, urmând a se reface la domiciliu.

Agresiunea ar putea fi încadrată la tentativă de omor. Deocamdată însă poliţia nu a oferit nici o informaţie oficială despre acest caz, care nu a fost mediatizat.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Scene incredibile în traficul din Suceava! Un tânăr de 28 de ani şi-a urmărit fosta iubită, s-a izbit în maşina ei, i-a smuls părul, apoi a împins-o de pe pod