Antena Meniu Search
x

Şcolile din Bucureşti rămân închise toată săptămâna, din cauza vremii. Anunţul de ultimă oră făcut de primarul Gabriela Firea

Şcolile din Bucureşti rămân închise toată săptămâna, a anunţat în urmă cu puţin timp, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Şcolile din Bucureşti rămân închise toată săptămâna, a anunţat în urmă cu puţin timp, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Anunţul vine după ce, în această dimineaţă, meteorologii ANM au prelungit codurile galben şi portocaliu de ninsori, ger şi viscol.

Meteorologii ANM au prelungit codurile galben şi portocaliu de ninsori, ger şi viscol

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şcolile din Bucureşti rămân închise toată săptămâna

Astfel școlile rămân închise în Bucureşti miercuri, 28 februarie, joi, 1 martie, şi vineri, 2 martie 2018. Este vorba despre școlile de stat din învățământul preuniversitar.

În ceea ce privește şcolile particulare, Gabriela Firea a spus că rămâne la latitudinea părinților dacă decid să îi expună pe copii sau nu.

Vezi AICI lista actualizată a judeţelor cu şcoli închise din cauza vremii

Şcolile şi grădiniţele din Bucureşti vor fi redeschise de luni.

Ţara noastră se află, pentru a doua zi consectutiv, sub cod galben şi portocaliu de de ninsori abundente, viscol și ger.

Mai multe drumuri naționale şi autostrăzi sunt închise, trenuri şi curse aeriene anulate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Ţara noastră se află, pentru a doua zi consectutiv, sub cod galben şi portocaliu de de ninsori abundente, viscol și ger

Pentru ziua de mâine, Administraţia Naţională de Meteorologie a un nou cod portocaliu de ninsori și viscol, pentru 28 februarie, valabil pentru șapte județe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Şcolile din Bucureşti rămân închise toată săptămâna, din cauza vremii. Anunţul de ultimă oră făcut de primarul Gabriela Firea