Antena Meniu Search
x

Video Secretele adolescentei de 13 ani din Sighetu Marmaţiei. Ameninţată cu poze indecente de un fost iubit, obişnuită cu drogurile şi cu dese tentative de sinucidere

Fata de 13 ani, salvată după şapte zile de la dispariţie, a fost victima mai multor tentative de şantaj. Mai mult, cazul era în vizorul DIICOT de 8 luni când mama copilei anunţase autorităţile. Între timp, apar detalii şocante din anchetă. Adolescenta îl cunoştea de mult pe individul la care a fost găsită şi primea frecvent droguri de la el. Acum fata refuză să se întoarcă la părinţi iar autorităţile încearcă să afle de ce, prin intermediul psihologilor. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 15.11.2023, 14:03

Vezi și

Drama Sarei ar fi pornit de la începutul acestui an. Atunci, fata i-ar fi trimis imagini intime unui adolescent de 17 ani, care ulterior a şantajat-o că le postează pe internet dacă nu îi dă bani. Părinţii fetei au despus în luna aprilie o sesizare la DIICOT, dar autorităţile nu au făcut niciun demers. În vară, băiatul ar fi convins-o pe copilă să fure bani de acasă şi să meargă la el. Mama fetei ar fi aflat de la prietenele ei unde se află şi ar fi mers s-o ia acasă. Băiatul, care între timp a devenit major, s-a mutat în Anglia imediat după incident. 

Secretele adolescentei de 13 ani din Sighetu Marmaţiei

Aceleaşi imagini compromiţătoare au ajuns şi la bărbatul de 34 de ani, pe care adolescenta îl ştia mai demult. Individul cunoscut in lumea virtuala cu numele "Mănuşa Albă", a şantajat-o că îi va trimite mamei ei, profesoară, fotografiile la şcoală. În ziua dispariţiei, bărbatul ar fi chemat-o la el şi pentru că fata a refuzat a continuat ameninţările. Speriată ca pozele ar putea fi facute publice, fata a fugit de acasă. A plecat in parcul Gradina Morii din Sighet cu gândul de a-si pune capat zilelor. 

Mihai Gherman, comisar șef  IPJ Maramureș: Şi în trecut a mai avut tentative de sinucidere! Din informaţiile noastre, şi acum a avut intentia de a se sinucidere şi această persoană a salvat o de la înec.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a salvat-o de la înec, dar a dus-o acasă la el unde au început abuzurile sexuale. În faţa anchetatorilor, individul a susţinut altceva. 

Poliţist-agresor: - Te-ai culcat cu ea? Ai violat-o? 

- Nu am violat-o domn'e, ea voia să fim împreună.

- Dar e un copil de 13 ani, mă!

- I-am zis să îşi continue şcoala şi să meargă mai departe.

- De ce nu ai anunţat poliţia?

- Nu am ştiut că e dispărută! 

- Cum nu ai ştiut?!

Vecinii spun că au văzut-o pe fată, însă niciunul nu a anunţat poliţia. 

Martor: A fost drogată. Am văzut când am dus-o, că el era sub înfluenţa drogurilor.

Autorităţile se confruntă acum cu o altă problema pentru care nu au găsit încă o explicatie. După ce a fost salvată, adolescenta a refuzat să se întoarcă la părinţi. Este în grija statului şi ar putea ajunge în plasament.

Adrian Mândru, purtător de cuvânt DGASPC Maramureș: Minora se află la un centru de primire in regim de urgentă într-un centru din Sigheţu Marmaţiei unde beneficiază de îngrijiri de specialitate. 

Protectia Copilului au trimis prihologi sa discute cu parintii pentru a afla de ce se teme copila sa revina in familie. Dupa ce a văzut-o salvată, mama fetei a avut un mesaj pentru alti parinti.

Mama Sarei: Sperăm să ne fie bine în curând şi vă rog să aveţi grijă de copiii dumneavoastră.

Individul care a abuzat-o pe fată este arestat si acuzat de act sexual cu un minor. Incadrarea s-ar putea schimba, potrivit noii legii, orice relaţie sexuale cu un minor sub 16 ani este considerată viol dacă diferenţa de vârstă este mai mare de 5 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Secretele adolescentei de 13 ani din Sighetu Marmaţiei. Ameninţată cu poze indecente de un fost iubit, obişnuită cu drogurile şi cu dese tentative de sinucidere