Antena Meniu Search
x

Exclusiv Şi-a înjunghiat colega pentru că s-a săturat de reproşuri. Filmul atacului de la depozitul din Ştefăneşti al unui supermarket

Atac înfiorător într-un depozit al unui mare lanţ de supermarketuri. O angajată a fost înjunghiată cu un cuţit de un coleg. Motivul e la fel de şocant ca gestul în sine. La audieri, spun surse Observator, individul ar fi declarat că se săturase de jignirile şi reproşurile pe care colega lui i le-ar fi făcut la locul de muncă. Agresorul a fugit imediat după şi a fost prins de poliţişti din Ilfov pe Şoseaua de Centură. Femeia este în stare extrem de gravă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 21.03.2024, 19:18

Vezi și

În imaginile de mai sus este individul care şi-a înjunghiat colega în depozitului unui mare lanţ de supermarketuri de la marginea Capitalei. Camerele de supraveghere au surprins atacul cumplit, puţin înainte de ora 6, joi dimineaţă.

Înjunghiată de un coleg, la muncă

În imagini apar cei doi, femeia de 27 ani şi bărbatul de 33 de ani, pe un culoar, printre mai mulţi paleţi de marfă. Femeia merge cu un pas mai în faţă şi se uită în telefon. Individul iuţeşte pasul, scoate din buzunarul stâng cuţitul şi o atacă din senin. Victima încearcă să strige după ajutor. Individul o mai loveşte o dată, cu şi mai multă furie. O lasă într-o baltă de sânge.

"Imediat după ce şi-a înjunghiat colega, individul a luat-o la fugă pe câmpul din aproprierea depozitului. Poliţiştii l-au prins în scurt timp, în apropierea unei benzinării din Afumaţi, la aproape 6 km distanţă", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator. 

Pe acelaşi subiect

De ce şi-a atacat cu cuţitul colega

Poliţiştii din Ilfov au pus mâna pe el în mai puţin de o oră. "În autobuz acolo, l-a dat jos. I-au pus pistolul. Cu pistolul l-au dat jos!", povestesc martorii.

Femeia a fost dusă la spital şi este în stare extrem de gravă. Surse Observator spun că totul ar fi pornit de la un conflict la muncă. La audieri, individul ar fi declarat că nu a mai suportat reproşurile pe care victima i le-ar fi făcut cu privire la modul în care îşi îndeplineşte sarcinile la serviciu.  

"Timp de mai bine de cinci ore, poliţiştii şi procurorii au stat la faţa locului pentru a aduna probe", a precizat Bogdan Dinu, reporter Observator. 

Imagini filmate cu camera ascunsă

  • Paznic: Noi ne schimbam tura, eram la poartă.
  • Reporter: Nu eraţi atunci?
  • Paznic: Nu, erau pe schimbul nostru!
  • Reporter: Dar nu ştiţi de la ce?
  • Paznic: Nu ştim nimic, nimic! Am rămas chiar şocaţi! Am un an şi jumătate de când sunt aici, dar nu s-a mai întâmplat aşa ceva!

Compania la care lucrează cei doi a transmis că incidentul este unul izolat şi colaborează cu autorităţile să afle exact ce s-a petrecut între cei doi angajaţi. "Vom colabora cu autorităţile în a oferi toate informaţiile necesare. Dorim să accentuăm că incidentul este unul cu totul izolat, toţi angajaţii dispun de toate instruirile cu privire la siguranţa la locul de muncă conform legislaţiei în vigoare", au transmis reprezentanţii companiei.

Individul este acum cercetat pentru tentativă de omor şi riscă până la 20 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şi-a înjunghiat colega pentru că s-a săturat de reproşuri. Filmul atacului de la depozitul din Ştefăneşti al unui supermarket