Antena Meniu Search
x

Un șofer beat a spulberat cu BMW-ul o femeie care-și ducea vaca la pășune. Animalul și stăpâna lui au murit pe loc

Accident înfiorător, azi dimineață, în satul Șcheia din comuna "Al. I. Cuza", județul Iași. O femeie a murit pe loc după ce a fost spulberată de un BMW condus de un șofer beat. Ieșeanca își ducea vaca la pășune când s-a produs nenorocirea.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.09.2020, 11:19

Accident mortal la Șcheia, în Iași
Un șofer beat a spulberat cu BMW-ul o femeie care-și ducea vaca la pășune. Animalul și stăpâna lui au murit pe loc - ISU Iași
  • Șoferul BMW-ului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
  • Poliţia efectuează cercetări suplimentare pentru a determina circumstanţele în care a avut loc incidentul.

Grav accident rutier, în această dimineață, în jurul orei 7.00. 

Un șofer de 26 de ani, care circula cu viteză pe un drum din satul Șcheia, comuna "Al. I. Cuza", județul Iași, a lovit mortal o femeie de 69 de ani care își ducea vaca la pășune.

Impactul a fost devastator.

"Femeia prezenta leziuni incompatibile cu supraviețuirea, eviscerație abdominală, dilacerare cerebrală, animalul - vaca, de asemeni, decedată. Cei din mașină, șoferul și o tânără de 20 ani, fără leziuni, cu atac de panică, au fost transportați la Tg. Frumos. Mașina s-a oprt la 300 metri de victimă, fiind avariata pe partea șoferului", a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator SMURD Iași.

Șoferul vitezoman era beat

Potrivit IPJ Iași, șoferul BMW-ului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Poliţia efectuează cercetări suplimentare pentru a determina circumstanţele în care a avut loc incidentul.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator în Iași, Clara Mihociu -

Citește și: Andrei și Iulia, doi soți din Craiova, au murit pe loc într-un teribil accident în Bulgaria. Tinerii se întorceau din concediu Criminalul cu Audi de la Podu Roș din Iași a cerut să fie lăsat în libertate (Video)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un șofer beat a spulberat cu BMW-ul o femeie care-și ducea vaca la pășune. Animalul și stăpâna lui au murit pe loc