Antena Meniu Search
x

Șoferul dezbrăcat din Constanța a vrut să plece cu un taxi de la locul accidentului provocat de el

Accident mai puţin obişnuit în Constanţa, în primele ore din 2019. Un şofer care conducea complet dezbrăcat a lovit mai multe autoturisme parcate şi s-a plimbat nestingherit printre oamenii care au ieşit să vadă ce s-a întâmplat.

Vezi și

Accident mai puţin obişnuit în Constanţa, în primele ore din 2019. Un şofer care conducea complet dezbrăcat a lovit mai multe autoturisme parcate şi s-a plimbat nestingherit printre oamenii care au ieşit să vadă ce s-a întâmplat. Martorii spun că, după accident, şoferul fără inhibiţii voia să dispară cu un taxi.

La puţin timp după răsăritul soarelui, oamenii care locuiesc pe o stradă liniştită din Constanţa au fost scoşi din case de o bubuitură puternică.

A vrut să plece cu taxiul

Un autoturism scăpat de sub control a lovit două maşini parcate, a distrus gardul unei case şi a rupt o ţeavă de gaz. Dar martorii nu se aşteptau ca şoferul să coboare din maşină gol puşcă.

Bărbatul de 36 de ani s-a plimbat minute în şir pe stradă, fără să fie deranjat de frigul dimineţii. Potrivit localnicilor, tânărul a vrut să plece cu un taxi care trecea prin zonă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferul nu a consumat alcool sau droguri

Localnicii l-au convins pe bărbatul care conducea dezbrăcat să aştepte sosirea ambulanţei. Apropiaţii acestuia spun că în ultima perioadă ar fi intrat într-o depresie profundă. Chiar şi aşa, nimeni nu îşi poate explica gestul lui.

Poliţiştii l-au testat, dar şoferul nu consumase alcool sau substanţe stupefiante. Au deschis totuşi un dosar penal şi aşteaptă ca medicii să stabilească dacă bărbatul are sau nu probleme psihice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Șoferul dezbrăcat din Constanța a vrut să plece cu un taxi de la locul accidentului provocat de el