Antena Meniu Search
x

Rupt de beat, un şofer a zburat cu Dacia şi s-a înfipt într-un mal de pământ. Reacţia când vede aparatul etilotest este incredibilă (Video)

Un şofer inconştient a provocat un accident rutier grav, noaptea trecută, în judeţul Neamţ. 

Un şofer inconştient a provocat un accident rutier grav, noaptea trecută, în judeţul Neamţ. 

Omul nu doar că băuse peste măsura, dar era în pragul comei alcoolice! Abia se mai ținea pe picioare în momentul în care poliţiştii au ajuns la locul locul accidentului. 

Accidentul a avut loc pe un drum judeţean dintre comunele Girov şi Dobreni, din Neamţ, în jurul orei 23.00. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism Dacia model vechi, şi avea directia de deplasare Girov-Dobreni. 

La un moment dat a pierdut controlul volanului, apoi a juns în şanţul de pe contrasens unde maşina s-a izbit violent de un mal de pământ.

Ca prin minune, şoferul a scăpat doar cu răni la o mână, iar pasagerul din dreapta faţă a scăpat fără nicio zgârietură. Potrivit martorilor, un alt pasager a fost preluat de o ambulanţă.

În urma testării alcoolscopice, a reieşit că şoferul avea o alcoolemie de 1,48 la mie în aerul expirat, ceea ce înseamna dublu în sange, adică mult peste pragul comei aloolice.

Polițiștii au întocmit pe numele șoferului inconștient un dosar penal. De asemenea, cel puțin o perioadă, el va rămâne pieton. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Rupt de beat, un şofer a zburat cu Dacia şi s-a înfipt într-un mal de pământ. Reacţia când vede aparatul etilotest este incredibilă (Video)