Antena Meniu Search
x

Şoferul care a spulberat o mamă şi fiica ei pe trecerea de pietoni, în Bucureşti, cercetat în libertate

O mamă a fost ucisă pe o trecere de pietoni din Capitală de o ambulanţă privată condusă de un şofer băut. Fiica ei este în stare gravă la Spitalul Universitar.

Vezi și

O mamă a fost ucisă pe o trecere de pietoni din Capitală de o ambulanţă privată condusă de un şofer băut. Fiica ei este în stare gravă la spitalul Universitar. În autospecială era şi un pacient grav bolnav, care avea nevoie de dializă. Şi totuşi, poliţiştii nu au văzut motive să-l reţină pe şofer. Va fi cercetat în libertate. 

Încărcate cu bagaje, cele două femei, mamă şi fiică, se îndreptau spre Gara de Nord. Mai aveau doi paşi până la staţia de metrou Petrache Poenaru, când o ambulanţă privată le-a spulberat în viteză. 

Şoferul venea dinspre şoseaua Virtuţii pe Splaiul Indpendenţei, iar în acel moment a acroşat două femei care se angajaseră să traverseze strada, bineînţeles, pe la locul indicat.

La Spitalul Universitar din Bucureşti, mama în vârstă de 68 de ani a murit. Pentru fiica ei de 40 de ani, medicii fac eforturi s-o salveze. 

Şoferul de 57 de ani, angajat al firmei private, era băut înainte de ora 7 dimineaţa. L-a pus în pericol chiar şi pe pacientul pe care-l ducea la spital pentru dializă. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0, 22 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la INML pentru recoltarea de probe biologice.

Anchetatorii n-au văzut însă motive să-l reţină pe şoferul ambulanţei. Bărbatul va fi cercetat în libertate pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, dar şi conducere sub influenţa alcoolului. În noiembrie anul trecut, la Piatra Neamţ, o ambulanţă care aparţine aceleiaşi filme a fost filmată în timp ce transporta un pacient cu uşile larg deschise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Şoferul care a spulberat o mamă şi fiica ei pe trecerea de pietoni, în Bucureşti, cercetat în libertate