Antena Meniu Search
x

Şoferul BMW-ului care a produs accidentul de Sf. Ion, din Bacău, a murit la fel ca fratele lui mai mare

Şoferul BMW-ului care a produs accidentul de Sf. Ion, din Bacău, a murit la fel ca fratele lui mai mare. Tânărul avea 28 de ani şi era cunoscut în lumea interlopă ieşeană. 

Şoferul BMW-ului care a produs accidentul de Sf. Ion, din Bacău, a murit la fel ca fratele lui mai mare. Tânărul avea 28 de ani şi era cunoscut în lumea interlopă ieşeană. 

Florin Bobocel, zis Badio, şi-a găsit sfârşitul pe DN2, în judeţul Bacău, după ce ar fi adormit la volan şi a intrat cu maşina, un BMW, pe contrasens. În acelaşi accident a murit un alt şofer, de 27 de ani, care circula regulamentar. 

Alte două persoane, de 18 şi 19 ani, sunt internate la spitale din Iaşi, după ce au fost rănite grav. Acestea se aflau în aceeaşi maşină cu Florin Bobocel în momentul impactului de la Răcăciuni.

Fratele şoferului a murit tot într-un accident de maşină

Pe acelaşi subiect

Constantin Bobocel, cunoscut ca Ministraş, a fost fratele mai mare al lui Florin Bobocel şi a murit şi el tot într-un accident rutier. S-a întâmplat în noaptea de 13 spre 14 mai 2015, la intrare în Roma, în Italia. Constantin Bobocel se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism Alfa Romeo, iar la volan se afla un nepot de-ai săi.

Din cauza vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac. Acul de la kilometraj s-a blocat la viteza de 160 de kilometri la ora. Constantin Bobocel nu a avut nicio şansă să supravieţuiască impactului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Moartea lui Badio i-a şocat pe membrii familiei sale, dar şi pe ceilalţi locuitori din Păcureţi, cunoscut în Iaşi ca fiind locuit în special de persoane de etnie romă, multe implicate în activităţi infracţionale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul BMW-ului care a produs accidentul de Sf. Ion, din Bacău, a murit la fel ca fratele lui mai mare