Antena Meniu Search
x

Halucinant! Şoferul unui autobuz a închis uşile peste căruciorul în care se afla un bebeluş: "Am rămas în staţie, iar copilul captiv între uşi!" (Foto)

La nici două săptămâni de la incidentul în care un vatman grăbit a lăsat în staţie o fetiţă, închizând uşile şi plecând înainte să coboare şi bunicul acesteia, o altă grozăvie a fost semnalată pe reţelele de socializare.

Şoferul unui autobuz a închis uşile peste căruciorul în care se afla un bebeluş
Şoferul unui autobuz a închis uşile peste căruciorul în care se afla un bebeluş - Facebook

La nici două săptămâni de la incidentul în care un vatman grăbit a lăsat în staţie o fetiţă, închizând uşile şi plecând înainte să coboare şi bunicul acesteia, o altă grozăvie a fost semnalată pe reţelele de socializare.

Alexandru Avadanei a povestit pe pagina lui de Facebook cum şoferul unui autobuz s-a grăbit să închidă uşile prinzând între ele căruciorul în care se afla copilaşul său în vârstă de 1 an.  

Tânărul povesteşte că uşile s-au închis în momentul în care încerca să urce căruciorul în autobuz. 

"Cred că RATB are o politică de traumatizare a copiilor mici, pentru că astăzi, 23.04.2018, şoferul unui autobuz 601 a închis uşile peste căruciorul în care se afla Matias, în timp ce îl urcam în maşină", scrie bărbatul.

"Am fost nevoit să ţip, ca să nu plece aşa, lăsându-mă pe mine în statie şi copilul de 1 an captiv între uşi, într-o poziţie total nesigură. Şi asta la puţin timp dupa incidentul cu nepoţica separată de uşile unui tramvai de bunicul ei.

Ce facem, mai putem sta în siguranţă în ţara asta?", încheie postarea tatăl revoltat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redamintim că în 11 aprilie un vatman de pe tramvaiul 1 din Bucureşti a lăsat în staţie o fetiţă, închizând uşile şi plecând înainte să coboare şi bunicul acesteia.

"Azi, pe linia tramvaiului 1, la staţia Lunca Bârzeşti, pe la ora 12.10, un deştept de vatman mi-a speriat copilul de moarte! Este incalificabil ce a făcut acest om! S-a gândit el, în prostia lui, să închidă uşile şi să ignore că un bătrân, respectiv bunicul fetei mele, cobora mai greu din tramvai”, a scris pe Facebook Cristina Ologeanu, mama fetiţei.

Ea a povestiti că micuţa a coborât în staţie, însă bunicul ei a rămas în tramvai pentru că vatmanul a închis uşile şi a plecat. Deşi ceilalţi călători au strigat la el să oprească, acesta şi-a continuat drumul. 

„Copilul a început să urle, să ţipe, să alerge după tramvai, pe şine. Oamenii au ţipat să oprească tramvaiul, dar vatmanul şi-a văzut de drum. Noroc că a recunoscut-o cineva în staţie pe fii-mea şi a adus-o acasă în siguranţă. Vatmanul a oprit abia la următoarea staţie... (...) Nu se poate aşa ceva! Nu te uiţi în oglindă înainte să închizi uşile? Ar trebui dat afară!”, a conchis mămica.

Reprezentanţii Regiei au spus atunci că nu tolerează astfel de comportamente şi că vor fi luate măsuri după ce vor asculta şi punctul de vedere al bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Halucinant! Şoferul unui autobuz a închis uşile peste căruciorul în care se afla un bebeluş: "Am rămas în staţie, iar copilul captiv între uşi!" (Foto)