Antena Meniu Search
x

Video Șoferul urmărit de poliție ca-n filme, în Timișoara, a fost prins cu ajutorul interceptărilor telefonice

Șoferul care a scăpat de polițiști după o urmărire prin Timișoara a fost prins. S-a întâmplat la 17 zile după ce a fugit de la un control în trafic, în timp ce oamenii legii trăgeau focuri de armă după el. Individul avea pe numele lui un mandat de arestare după ce fusese acuzat în Germania de fals şi infracţiuni informatice. 

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 13:54

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, găsit de poliţişti în subsolul unei clădiri din Timişoara, era dat în urmărire prin Interpol pentru infracţiuni economice comise în Germania. Individul, care are cetăţenie germană, era căutat de mai bine de două săptămâni. Atunci fusese oprit în trafic pentru un control de rutină şi le-a scăpat poliţiştilor printre degete. A demarat în trombă şi s-a făcut nevăzut, deşi a fost urmărit cu focuri de armă. 

Cazul a fost preluat de criminalişti, iar în urma unor interceptări telefonice, fugarul a fost prins şi dus la audieri. Până se finalizează procedura de extrădare, Mario Munteanu va rămâne în arestul poliţiei Timişoara. 

 Bărbatul de 45 de ani a gonit cu oamenii legii pe urme mai mulţi kilometri in Timişoara

Imagini din timpul urmăririi cu împuşcături din centrul Timişoarei. Autospeciala se pune în calea fugarului care încerca să intre pe contrasens şi îl forţează să oprească. O poliţistă sare din maşină şi dă să deschidă portiera celui urmărit, care începe să dea cu spatele. Colegul ei trage un foc de avertisment, apoi îndreaptă arma spre şofer, dar nu-l mai poate opri. După ce goneşte încă doi kilometri prin oraş şoferul îşi abandonează maşina în curtea acestei case şi fuge. Pe numele bărbatului de 35 de ani era emis un mandat de arestare.

Tocmai din acest motiv începuse urmărirea. În timpul unui control de rutină, în trafic, şoferul, care se ştia urmărit, n-a mai aşteptat ca agenţii să-i verifice documentele, ci a călcat pe acceleraţie. A gonit cu poliţia pe urme pe bulevardul Take Ionescu şi a intrat apoi pe strada Simion Bărnuțiu. Aici, agenţii au tras focurile de avertisment. Însă bărbatul şi-a văzut de drum. Finalul cursei a fost pe strada Lorena, unde s-a strecurat în curtea femeii care îi împrumutase maşina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Șoferul urmărit de poliție ca-n filme, în Timișoara, a fost prins cu ajutorul interceptărilor telefonice