Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Staţiunea în care hotelurile au grad de ocupare 100%. Plajele sunt pline ochi de turişti. "Îmi place şi în club, peste tot"

Este a doua zi de minivacanţă, iar în staţiunile de la mare nu e mai e loc să arunci un ac. Cu peste două sute de mii de turişti, plajele sunt un furnicar. Hotelurile nu mai au camere libere, iar ospătarii preiau comenzi pe bandă rulantă la terase şi restaurante. Şi unde cererea e atât de mare şi preţurile sunt pe măsură. 

de Cristina Niță

la 16.08.2024 , 20:00

Turiştii profită de ultimele două săptămâni de vară indiferent de buget. Eforie Nord este una dintre staţiunile cu cele mai accesibile preţuri, deşi turiştii spun că nu simt diferenţa la buzunar. 

"Gradul de ocupare este de 100% în această perioadă, iar rezervările s-au făcut din această iarnă. În această perioadă, preţul este de 1.000 de lei pe noapte, o cameră, all inclusive. Pachetul include cazare cu mesele incluse, acces la programele de animaţie, la spaţiile de joacă", spune Andra Berbec, şef de recepţie.

Relaxarea face însă toţi banii. În timp ce doamnele se fac comode pe sezlonguri, domnii se răcoresc cu o bere.

Vezi și

Mai spre sud, găsim aceeaşi mare de turişti

Pe acelaşi subiect

Plaja din Costinesti e plina ochi, la orele prânzului nu ai loc sa arunci un ac. Vremea este perfecta sunt 28 de grade celsius in aer iar apa marii are 26 de grade Celsius.

Cunoscută şi ca staţiunea tinerilor, Costineşti atrage ca un magnet turiştii dornici de distracţie. 

"Ne distrăm foarte tare, e foarte frumos aici, la Costineşti. E un vibe foarte frumos. Totul! Îmi place şi în club, peste tot", spune un turist.

Hotelierii anunţă o scădere a preţurilor începând cu 1 septembrie. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Staţiunea în care hotelurile au grad de ocupare 100%. Plajele sunt pline ochi de turişti. "Îmi place şi în club, peste tot"