Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video 200.000 de turişti pe litoral de Sfânta Maria. "Mai bem o berică, mai ieşim în club"

Toate drumurile au dus la mare. Minicavanţa de Sfânta Maria a adus 200.000 de turişti pe litoral. Hotărâţi să profite de zilele libere şi să se relaxeze, au ignorat aglomeraţia. Au mai adăugat un strat de bronz şi s-au răcorit cu cocktailuri colorate.  

de Andreea Filip

la 15.08.2024 , 19:29

Minivacanţa din timpul vacanţei a umplut litoralul până la refuz. Staţiunea Costineşti a fost regina aglomeraţiei. La prânz, greu găseai un petic liber de nisip. Nimeni nu era supărat, însă.

"Am prins punte cu joi, cu ziua liberă. Mai bem o berică, mai ieşim în club", spune un turist.

Când nisipul s-a încins prea mult, turiştii au fugit în apă. Alţii au făcut sport ori s-au amuzat cu reality-showuri TV adaptate pe plajă. 

Vezi și

Cine a vrut să evite aglomeraţia de pe plajă a rămas în resorturi

Pe acelaşi subiect

Inspirat din Thailanda, decorul acestui complex din staţiunea Costineşti din care nu lipsesc dragonii îi duce pe turişti cu gândul mai aproape de o vacanţă exotică. O nopate de cazare costă 350 de lei, dar distracţia este garantată.

"Este cel mai superb loc din Costineşti, mă simt cel mai bine. În fecare weekend vin aici cu copilul meu", spune o turistă.

"Hotelul nostru este dedicat mai mult familiilor cu copii, de aia avem o temtică jungle land, Tobogane cu apă, piscine. Mulţi au venit acum, în ultimul moment", spune Costache Cătălin, administratorul unui hotel.

3.000 de turişti au început ziua de sărbătoare cât se poate de romantic. Corul Madrigal a oferit un concert fantastic la răsărit, pe o plajă din Constanţa.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » 200.000 de turişti pe litoral de Sfânta Maria. "Mai bem o berică, mai ieşim în club"