Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ştefan a murit după ce s-a izbit cu maşina de un cap de pod, la Tăşnad. Băiatul de 19 ani visa să devină poliţist

Ștefan Mureşanu, un tânăr de 19 ani din Tăşnad, Satu Mare, a murit duminică dimineaţă, după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod.

de Veronica Micu

la 28.10.2019 , 15:22

Ştefan Mureşanu a murit într-un accidnt teribil la Tăşnad Ştefan a murit după ce s-a izbit cu maşina într-un cap de pod, la Tăşnad. Băiatul de 19 ani visa să devină poliţist - Facebook / presasm.ro

Ștefan Mureşanu, un tânăr de 19 ani din Tăşnad, Satu Mare, a murit duminică dimineaţă, după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod.

Nenorocirea s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1.10, pe raza orașului Tășnad, chiar sub ochii unor asistenți medicali care se întorceau cu ambulanța de la un caz, informează satumareonline.ro.

În urma impactului, tânărul de 19 ani și prietena acestuia au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale mașinii.

Articolul continuă după reclamă

Băiatul a ajuns în stare critică la spital, fiind mențiunut în viață doar de aparate, în timp ce prietena acestuia a scăpat cu răni minore. 

Din nefericire, la puţin timp după accident, Ştefan a murit la spital. Starea tânărului a fost extrem de gravă, având afectat craniul, coloana cervicală și zona toracică. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, în acest caz a fost întocmit dosar penal. 

”În această noapte (sâmbătă noapte n.r.), la ora 01.43, am fost sesizați cu privire la faptul că pe raza orașului Tășnad a avut loc un eveniment rutier. Se pare ca un tânăr de 19 ani, care se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat. Șoferul a fost rănit grav, iar în această dimineață, din păcate, a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal. Persoanei de la volan i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii”, au transmis polițiștii, conform presasm.ro.

Ştefan Mureşanu voia să ajungă poliţist

Ștefan îşi dorea să devin ofițer și chiar se pregătea pentru Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București. O spune chiar unul dintre profesorii săi, care își amintește că tânărul a fost primul elev admis la liceul din Tășnad.

”Iubite Prințule Șega, cum îți ziceam cu drag, în urmă cu 4 ani, când ai fost admis primul în cadrul liceului nostru (…) Azi, dragul nostru învățăcel, mândru de tine c-ai vrut s-ajungi un ofițer, îmi aduci lacrimi și suspine, doruri și multă amintire. Sper că te-ai mutat într-o stea luminoasă de unde ne vei privi pururea pe cei încă în viață”, este mesajul acestuia, potrivit presasm.ro.

Prietena lui Ştefan, Carina, a anunţat pe Facebook că Ştefan va fi condus marți pe ultimul drum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Priveghiul va avea loc astăzi, la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Tășnad, începând de la ora 18.00, în timp ce înmormântarea va avea loc marți, de la 13.00, tot la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Tășnad.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Ştefan a murit după ce s-a izbit cu maşina de un cap de pod, la Tăşnad. Băiatul de 19 ani visa să devină poliţist