Antena Meniu Search
x
LIVE

Suma uriaşă plătită de o femeie unui sucevean, ca să nu publice poze deocheate cu ea. Imaginile tot au ajuns la iubitul acesteia

Un bărbat de 33 de ani, din Suceava, a fost arestat preventiv, după ce ar fi obligat o femeie să îi dea 20.000 de lei pentru ca acesta să nu facă publice poze în care aceasta apărea în impostaze indecente.

De Redactia Observator la 29.01.2023, 16:39
I-a cerut unei femei 20.000 de lei, ca să nu publice poze indecente cu aceasta. Suceveanul de 33 de ani a fost arestat preventiv
I-a cerut unei femei 20.000 de lei, ca să nu publice poze indecente cu aceasta. Suceveanul de 33 de ani a fost arestat preventiv - Profimedia

Ancheta în acest caz a început în 31 decembrie, când o femeie din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a depus o plângere la Poliţia Câmpulung Moldovenesc, prin care arăta că a fost constrânsă, prin ameninţări cu acte de violenţă şi publicarea de imagini compromiţătoare, de către un bărbat de 33 ani, să-i dea suma de 20.000 de lei, pe care aceasta i-a plătit-o în trei tranşe, potrivit News.ro.

De asemenea, bărbatul de 33 ani a trimis mai multe fotografii cu femeia în ipostaze indecente, prietenului acesteia, a transmis, duminică, Poliţia Judeţeană Suceava.

Bărbatul a fost arestat preventiv

În 21 ianuarie, în baza mandatelor de percheziţie domiciliară solicitate de către unitatea de parchet şi emise de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare, fiind ridicate mai multe telefoane mobil de pe care pot fi administrate probe şi dispozitive sau medii de stocare a datelor electronice pe care pot fi memorate fişiere electronice compromiţătoare pentru persoana vătămată, fotografii, alte înscrisuri sau bunuri care au servit la săvârşirea infracţiunilor.

Bărbatul de 33 ani nu a fost găsit la domiciliu, acesta sustrăgând-se cercetărilor. Astfel, poliţiştii au emis un mandat de aducere pe numele său şi au solicitat darea în consemn prin procedurile judiciare specifice.

”La data de 26.12.2023, în jurul orei 18:00, bărbatul de 33 ani a fost depistat pe sensul de ieşire din ţară în P.T.F. Borş. În continuare, la PTF Borş s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Câmpulung Moldovenesc, ocazie cu care mandatul de aducere a fost pus în aplicare. Faţă de bărbatul de 33 ani a fost continuată urmărirea penală şi dispusă reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore după care a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi prezentat Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile”, a arătat sursa citată.

Bărbatul de 33 ani a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă – IPJ Suceava, cercetările fiind continuate de către poliţişti sub supravegherea şi coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Suma uriaşă plătită de o femeie unui sucevean, ca să nu publice poze deocheate cu ea. Imaginile tot au ajuns la iubitul acesteia