Antena Meniu Search
x

Video "Suntem de râsul lumii!" Un tânăr drogat a spart sediul unui post de poliţie din Arad, ziua în amiaza mare. A furat uniforma unui agent, a îmbrăcat-o și s-a făcut nevăzut

Un bărbat drogat a reuşit să spargă sediul unui post de poliţie din judeţul Arad, după ce a escaladat clădirea. După ce a intrat si a inspectat locul, individul a plecat la plimbare îmbrăcat în uniforma de poliţist. Câteva ore mai tarziu, agenţii reali l-au prins la 40 de km de locul faptei şi l-au reţinut. 

de Daciana Cordoş

la 06.10.2023, 08:56

Vezi și

Ziua, în amiaza mare, tânărul de 36 de ani a plecat de acasă cu o ţintă sigură: să spargă sediul poliţiei din comuna Păuliş. Pentru că planul pe care îl gândise iniţial a eşuat, a găsit rapid o altă variantă.

Herbei Mădălin, purtător de cuvânt IPJ Arad: Poliţiştii au constatat că uşa de acces a postului de poliţie prezintă urme de forţare, fără a se fi pătruns în post, iar la etaj s-ar fi pătruns prin acoperiş în locuinţa de serviciu.

A furat câteva obiecte, dar şi o haină de poliţist

Pentru că imobilul nu era păzit, a furat de acolo câteva obiecte, dar şi o haină de poliţist. A îmbrăcat-o, apoi a urcat pe bicicletă şi a pornit către Arad. În rândul localnicilor, vestea s-a răspândit rapid, iar părerile sunt împărţite. 

Pe acelaşi subiect

Suntem de râsul lumii, dacă ajungem să fie spart şi sediul poliţiei. 

Ce părere am, că nu avem Poliţie în Păuliş. Ăştia nu sunt poliţişti, sunt pe mână cu hoţii.

Se mai întâmplă. Au mai furat arme, au mai furat pistolul.

 Acum, la noi, orice se poate întâmpla. 

Hoțul a fost prins și încătușat

Câteva ore mai târziu, la zeci de kilometri, poliţiştii arădeni au dat de urma infractorului. Se ascundea într-un carter rezidenţial din oraş. A fost încătuşat şi reţinut. 

Herbei Mădălin, purtător de cuvânt IPJ Arad: În baza probatoriului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraşilor judecătoriei Lipova, cu propunerea luării de măsuri preventive. 

Anchetatorii au mai descoperit că bărbatul consumase substanţe psihotrope înainte de a fura din sediul poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Suntem de râsul lumii!" Un tânăr drogat a spart sediul unui post de poliţie din Arad, ziua în amiaza mare. A furat uniforma unui agent, a îmbrăcat-o și s-a făcut nevăzut