Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi fraţi acuzaţi de crime în serie! Cei doi suspecţi au fost eliberaţi

Se complică ancheta în cazul crimelor în serie care au îngrozit Capitala. Cei doi fraţi suspecţi au fost eliberaţi şi s-au întors la serviciu, în fabrica unde au avut loc tragediile.

Vezi și

Se complică ancheta în cazul crimelor în serie care au îngrozit Capitala! Cei doi fraţi suspecţi au fost eliberaţi şi s-au întors la serviciu, în fabrica unde au avut loc tragediile. Reporterilor Observator, le-au spus că sunt nevinovaţi.

Şi totuşi, unul dintre ei a picat testul cu detectorul de minciuni, iar surse oficiale au dezvăluit că o a patra crimă, comisă în Germania, ar putea avea legătură tot cu ei.

Acuzaţi de trei fapte de omor, cei doi fraţi s-au întors la muncă. La prima oră, au mers în aceeaşi fabrică în care a avut loc dublul asasinat, descoperit luni. Lângă ei, poliţiştii şi criminaliştii iau încă amprente din subsolul clădirii unde au fost găsite trupurile celor doi paznici. 

Suspecţii crimelor în serie spun că sunt nevinovaţi. Dar, la audieri, unul dintre ei a picat testul cu detectorul de minicuni. Şi totuşi, judecătorii au decis să-i lase liberi, şi nu în arest, aşa cum au cerut procurorii.

Între timp, ancheta se complică tot mai mult. Autorităţile din România adună date şi despre o altă crimă, petrecută în Germania, anul trecut. Sunt suspiciuni că ar putea avea legătură tot cu cei doi muncitori. 

Cele trei crime de la fabrica de ciment s-ar fi produs în condiţii similare. Victimele au fost găsite în acelaşi loc, într-un corp al clădirii de birouri a firmei, loc care nu figura pe traseul lor de patrulare.

Suspecţii au 29, respectiv 35 de ani şi sunt din Vaslui. Deocamdată, rămân sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul celor doi fraţi acuzaţi de crime în serie! Cei doi suspecţi au fost eliberaţi