Antena Meniu Search
x

Suspectul de crimă din Teleorman, găsit mort în celulă. Bărbatul și-ar fi recunoscut fapta cu câteva ore înainte

Principalul suspect în cazul unei crime care a scandalizat o comunitate din Teleorman a fost găsit mort în celulă, unde era arestat preventiv din 15 decembrie. Primele informații indică faptul că bărbatul de 54 de ani și-a provocat moartea.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.01.2021, 19:24

Suspectul de crimă din Teleorman, găsit mort în celulă
Suspectul de crimă din Teleorman, găsit mort în celulă - Profimedia Images

Bărbatul găsit fără suflare în celula sa din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman era suspectat că a ucis o bătrână de 82 de ani din localitatea Măgura, de lângă Alexandria. 

Potrivit surselor Observator, bărbatul își recunoscuse fapta în această dimineață, la audieri.

”Luni, în jurul orei 11:30, în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman, polițiștii aflați în timpul serviciului au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul”, anunță IPJ Teleorman.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârsta de 54 de ani, pe numele căruia exista emisă o măsură privativă de libertate, din data de 15.12.2020, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, mai transmite IPJ Teleorman.

Victima, o bătrână din sat de la care își cumpăra țuică

Bărbatul era suspectat că a ucis o femeie de 82 de ani din localitatea Măgura, de lângă Alexandria. Victima lui a avut parte de o moarte violentă. Harnică din fire, ea mai făcea rost de bani vânzând țuică oamenilor din sat. Criminalul îi era client și toți știau că are o problemă cu alcoolul.

Încă din prima zi el a fost inclus în cercul suspecților, însă abia după analizarea probelor de la fața locului s-a ajuns la concluzia că bărbatul trebuie reținut.

În ziua în care polițiștii au venit să-l aresteze, bărbatul a încercat să se sinucidă cu un cuțit.

A fost oprit rapid de oamenii legii, care au solicitat intervenția ambulanței.

Reporterii aflați la față locului au surprins momentul când acesta a fost preluat de ambulanță și dus către UPU în Alexandria, cu răni superficiale însă, deși plin de sânge. (Imaginile aici)

Acum, în cauză a fost constituită o echipă de cercetare complexă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, efectuându-se cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Suspectul de crimă din Teleorman, găsit mort în celulă. Bărbatul și-ar fi recunoscut fapta cu câteva ore înainte