Antena Meniu Search
x

Tânăr analfabet şi fără permis, la volanul unui BMW, arestat cu focuri de armă după o cursă nebună cu Poliţia (Video)

Un tânăr de 29 de ani, din Cluj, a declanşat o operaţiune care aduce aminte de intervenţia forţelor de ordine americane, la evenimente similare. Cel puţin 10 echipaje de Poliţie au fost filmate intervenind.

de Redactia Observator

la 27.01.2020, 22:18

Un tânăr de 29 de ani, din Cluj, a declanşat o operaţiune care aduce aminte de intervenţia forţelor de ordine americane, la evenimente similare. Cel puţin 10 echipaje de Poliţie au fost filmate intervenind, după ce tânărul analfabet, fără permis de conducere, a ieşit în decor cu maşina, urmărit de poliţişti.

Conducătorul auto este un tânar în vârstă de 29 de ani, din comuna Apahida, judeţul Cluj, care nu a oprit maşina la semnalele poliţiştilor, lovind două autospeciale ale Poliţiei care încercau să-l blocheze, dar şi alte două maşini civile. Agenţii au făcut uz de armă în plan vertical, iar într-un final tânărul a căzut cu BMW-ul într-un şanţ de pe marginea drumului, unde a fost prins de poliţişti.

Tânăr fără permis, la volanul unui BMW, urmărit de Poliţie cu focuri de armă

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Cluj Napoca au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza Cartierului Bună Ziua, din Cluj-Napoca, un participant la trafic conduce haotic.  Au fost anuntate toate echipajele de pe raza Municipiului Cluj-Napoca, respectivul conducator auto fiind ulterior oprit de către poliţişti. Conducatorul auto este un tanar, in varsta de 29 de ani, din comuna Apahida, judetul Cluj. Cel in cauza nu a oprit la semnalele regulamentare ale politistilor, avariind doua autospeciale ale Politiei dispuse in vederea unui blocaj in trafic al respectivului autoturism si alte doua autovehicule civile.  S-a facut uz de arma de catre un politist aflat in misiune in plan vertical si asupra autovehiculului urmarit, iar pe strada Soporului, autovehiculul condus de tanarul de 29 de ani a derapat, iesind de pe partea carosabila. Cel in cauza a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentratie de peste 0.40 mg/l alcool in aerul pur expirat. In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere", informează autorităţile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După verificările efectuate, s-a descoperit faptul că tânărul respectiv a fost urmărit de mai multe ori de Poliţie. În 2018 și 2020, el a mai fost urmărit de poliţişti, care au tras şi atunci cu arma după el, pentru a-l opri. În 2015, mașina fugarului s-a oprit într-o bordură, după o altă cursă cu poliţiştii.

Potrivit unor informaţii, tânărul de la volan este analfabet, deci nu poate deţine carnet de conducere şi nu are voie să conducă autovehicule.

El a fost arestat şi se află în custodia poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr analfabet şi fără permis, la volanul unui BMW, arestat cu focuri de armă după o cursă nebună cu Poliţia (Video)