Antena Meniu Search
x

Tânăr din București, în arest după ce și-a șantajat fosta iubită cu poze compromițătoare

Un bărbat de 24 de ani din București a ajuns în arestul poliției după ce a încercat să șantajeze cu fotografii compromițătoare o tânără pe care a cunoscut-o pe internet.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 11:25

Bărbat acuzat de șantaj
Tânăra a continuat relația cu bărbatul, dar a depus și o plângere la poliție - unsplash.com

Un bărbat de 24 de ani din București a ajuns în arestul poliției după ce a încercat să șantajeze cu fotografii compromițătoare o tânără pe care a cunoscut-o pe internet.

Potrivit epitesti.ro, cei doi ar fi avut o relație în trecut, dar femeia de 22 de ani din județul Argeș a decis să-l părăsească. 

Șantajată cu fotografii intime de către bărbatul pe care îl cunoscuse pe Facebook, tânăra a acceptat să vorbească în continuare cu individul, însă a depus și o plângere la poliție, pentru șantaj. Agenții au intrat pe fir și, pe 12 martie, l-au reținut pentru 24 de ore, urmând a-l duce în fața procurorilor. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul a constrâns-o pe femeie începând cu luna septembrie a anului 2018, amenințând-o că ca publica imagini compromițătoare dacă ea decide să termine relația. 

În mare parte, legătura dintre ei s-a desfășurat prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive pentru șantaj.

Șantajul, tot mai des întâlnit

În luna octombrie a anului trecut, o poveste interzisă de amor între primarul comunei Şotrile din Prahova şi o fată de 16 ani s-a lăsat cu percheziţii DIICOT şi acuzaţii de de șantaj, act sexual cu un minor şi pornografie infantilă. 

Bogdan Davidescu este acuzat că a avut o relaţie cu o adolescentă de 16 ani, pe care a filmat-o în timpul partidelor de amor şi apoi a şantajat-o cu imaginile, când fata a încercat să rupă legătura. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr din București, în arest după ce și-a șantajat fosta iubită cu poze compromițătoare