Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 24 de ani, în viteză spre moarte pe un drum din Sibiu. Băiatul a sfârșit într-un accident înfiorător: "Am simţit o bubuitură tare în acel moment"

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 24 de ani din Sibiu. Acesta a murit pe loc după ce a intrat cu maşina în spatele unui autobuz, oprit în staţie. Bărbatul ar fi avut viteză mare şi nu purta centură de siguranţă. O pasageră din autobuz a fost cea care a sunat la 112, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tânărului.  

de Andrei Naiţă

la 15.05.2023, 08:07

Vezi și

Tragedia s-a petrecut, ieri după-amiază, pe Calea Guşteriţei din Sibiu. Bărbatul se afla singur în maşină, iar din cauza vitezei, acesta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un autobuz care era oprit în staţie. 

Șofer autobuz: Am simţit bubuitura tare în acel moment. Când m-am dat jos şi m-am uitat la el, deja era în spatele nostru. Am tras de uşă să pot să-l dau jos. Era uşa blocată. Nici nu avea nici centura pusă.

Pasageră autobuz: Mi-a zis să sun la ambulanţă. Când m-am uitat am văzut o maşină care era în spatele autobuzului distrusă şi începea să ia foc. 

Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l readucă la viață

Pe acelaşi subiect

Şoferul autobuzului a reuşit să stingă incendiului, însă din păcate pentru tânărul de 24 de ani, medicii nu au mai putut face nimic. Acesta a murit pe loc.

Șofer autobuz: L-au resuscitat peste 40 de minute, eu ştiu... jumătate de oră, 40 de minute. Şi nu şi-a mai revenit. 

Lucian Lazăr, purtător de cuvânt IPJ Sibiu: S-a stabilit faptul că şoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz stationat. Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto. 

Atât şoferul autobuzului cât şi pasagera acestuia au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Tânăr de 24 de ani, în viteză spre moarte pe un drum din Sibiu. Băiatul a sfârșit într-un accident înfiorător: "Am simţit o bubuitură tare în acel moment"