Antena Meniu Search
x

Tânăr fără permis, urmărire cu poliția pe un drum din Galați. Fugarul s-a înfipt cu mașina într-un cap de pod

Urmărire ca în filme pe străzile comunei Ivești, în Galați. Un tânăr de 21 de ani, fără permis, le-a dat de furcă polițiștilor, după ce a refuzat să oprească la semnalele agenților.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.09.2020, 14:16

În timpul urmăririi, fugarul a lovit intenționat mașina Poliției.
Tânăr fără permis, urmărire cu poliția pe un drum din Galați. Fugarul s-a înfipt cu mașina într-un cap de pod - Facebook / imagine ilustrativă
  • Polițiștii au făcut semnale de oprire, însă tânărul nu a ținut cont și a apăsat și mai tare accelerația.
  • În timpul urmăririi, mașina de Poliție a fost avariată.

În timpul urmăririi, fugarul a lovit intenționat mașina Poliției.

Incidentul s-a produs marți la prânz, când un echipaj de polițiști din cadrul Postului de Poliție Grivița, care mergea pe DJ 25, între localitățile Călmățui și Ivești, a observat în trafic o mașină condusă de un tânăr, de 21 de ani, despre care știau că nu are permis de conducere.

Polițiștii au făcut semnale de oprire, însă tânărul nu a ținut cont de acestea și a apăsat și mai tare accelerația. În timpul urmăririi, mașina de Poliție a fost avariată.

„Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului în cauză și, la intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu, din comuna Ivești, persoana aflată la volan a lovit autospeciala care încerca să-l blocheze, acroșând-o în partea dreaptă față și provocându-i mai multe avarii, după care s-a oprit într-un cap de pod”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Tânărul a fost prins și dus la sediul poliției, iar după audiere a fost reținut pentru 24 de ore.

El este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, pentru dispunerea de măsuri preventive.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tânăr fără permis, urmărire cu poliția pe un drum din Galați. Fugarul s-a înfipt cu mașina într-un cap de pod