Antena Meniu Search
x

Video Tânăr filmat cum ia la pumni femei pe stradă, în Arad. Le-a lăsat inconștiente pe jos şi şi-a văzut de drum

Încident îngrijorător pe o stradă din Arad. Două tinere au fost lovite cu pumnul în faţă şi puse la pământ de un trecător, în timp ce se îndreptau spre serviciu. Agresorul le-a lăsat pe femei întinse pe jos şi şi-a văzut de drum, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Unul dintre atacuri a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar individul, un tânăr de 22 de ani, a fost prins de poliţişti şi reţinut.

de Daciana Cordoş

la 10.02.2022, 08:25

Vezi și

Atacul şocant s-a petrecut luni dimineaţă, în Arad şi a fost surprins de o cameră de supraveghere a unuia dintre magazinele aflate în zonă.

Tânărul a lovit o femeie în plină figură şi a pus-o la pământ

Pe imagini se vede cum femeia traversează strada, pentru a ajunge la serviciu. Când ajunge pe partea cealaltă, este întâmpinată de un tânăr cu glugă pe cap şi mască de protecţie. După doar două secunde, individul o loveşte pe femeie în plină figură şi o pune la pământ.

Colegă: Individul a întrebat-o dacă opreşte autobuzul în zonă, iar în secunda următoare când ea a zis "nu", a lovit-o şi a  fugit. 

Pe acelaşi subiect

Îşi continuă apoi drumul, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Colegă: În momentul în care am ajuns, ea era pe jos lovită. Plângea foarte afectată. Ochelarii îi erau săriţi de la ochi. Era foarte speriată, tremura. Era vizibil zdruncinată. 

Cei care locuiesc în zonă sunt şocaţi

Agresorul a mai făcut câţiva paşi, după care a lovit o altă femeie, tot fără niciun motiv, lăsând-o aproape inconştientă pe asfalt.

Livia Pescar, IPJ Arad: Poliţiştii secţiei 1, Arad, au identificat un tânăr de de 22 de ani, din municipiul Arad, care ar fi lovit cu pumnul în zona feţei două femei, care se deplasau în zona Lebăda, din municipiul Arad.

Cei care locuiesc în zonă au fost şocaţi când au auzit ce se întâmplă în cartierul lor. Tânărul de 22 de ani se va alege cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi riscă să ajungă după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăr filmat cum ia la pumni femei pe stradă, în Arad. Le-a lăsat inconștiente pe jos şi şi-a văzut de drum