Antena Meniu Search
x

Fost jucător de rugby din Suceva, încătuşat live pe Facebook: "Mă doare mâna!" (Video)

Un fost jucător de rugby din Gura Humorului, care a fost chemat vineri dimineață la Poliţie pentru audieri, a transmis live pe Facebook momentul în care agenţii l-au încătuşat în biroul ofiţerului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.02.2020, 14:47

Tânărul a filmat momentul în care este încătuşat de poliţie, într-o secţie din Gura Humorului
Un fost jucător de rugby din Suceva şi-a transmis live pe Facebook propria încătuşare - captura video YouTube

Un fost jucător de rugby din Gura Humorului, care a fost chemat vineri dimineață la Poliţie pentru audieri, a transmis live pe Facebook momentul în care agenţii l-au încătuşat în biroul ofiţerului.

În materialul video, tânărul se plânge că nu a fost sunat în prelabil pentru a fi anunţat că va fi audiat.

"În momentul în care am pus întrebarea de ce m-a chemat dumnealui fără să mă sune în prealabil, a zis că mă încătuşează, că aşa vrea el. Nu mă lasă în sediul poliţiei", se aude bărbatul în înregistrare. 

Ofiţerul i-a cerut apoi să închidă telefonul, spunându-i că nu are voie să filmeze în biroul de poliţie, însă tânărul a refuzat.

Vâzând că nu se înţelege cu bărbatul, poliţistul a chemat în ajutor doi colegi, care l-au încătuşat. Momentul a fost transmis live de fostul sportiv.

Fostul sportiv, dus la spital pentru expertiză psihiatrică

După încătuşare, tânărul a fost condus la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Orășenesc Gura Humorului, după care a fost trimis la Suceava pentru expertiză, relatează stirisuceava.net.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, tânărul a revenit cu imagini, spunând că s-a propus internarea lui la psihiatrie.

"Asta se întâmplă când ai curajul să te pui cu interlopii. Staţi liniştiţi, nu am nimic, sunt bine", a mai spus bărbatul în intervenţia live pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fost jucător de rugby din Suceva, încătuşat live pe Facebook: "Mă doare mâna!" (Video)