Antena Meniu Search
x

Zidul unei case în construcții s-a prăbușit peste un tânăr, în Timișoara

Un tânăr de 22 de ani a fost rănit, miercuri dimineața, după ce un zid s-a prăbușit peste el pe o stradă din Timișoara. Bărbatul a fost transportat la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.07.2020, 11:23

  • Tânărul de 22 de ani era muncitor. A fost transportat conștient la spital.
  • La fața locului au intervenit 15 pompieri.

Potrivit ISU Timiș, pompierii au fost silicitați să intervină în jurul orei 8.55, pentru degajarea unui zid prăbușit peste o persoană pe strada Caraș din Timișoara.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, un echipaj SMURD și 15 pompieri.

Tânărul de 22 de ani, prins sub zid, a fost extras înainte de sosirea echipajelor de descarcerare și predat echipajului SMURD pentru îngrijiri medicale. El este conștient și a fost transportat la spital.

„Bărbatul era muncitor. A fost anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă și celelalte organe abilitate”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

- Acest articol a fost realizat cu ajutorul informațiilor transmise de reporterul Observator în Timiș, Iulia Dumitrașcu - 

Citește și: Intervenție de urgență a pompierilor din Maramureș, după ce un podeț a cedat în fața unei viituri (video) Oameni îngroziți lângă mașina pe care a căzut un stâlp, la Cristur: "E un copil acolo, are 2-3 ani!" (video)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zidul unei case în construcții s-a prăbușit peste un tânăr, în Timișoara