Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără de 18 ani răpită de pe stradă, în Constanţa. Doi bărbaţi au băgat-o cu forţa în maşină

O tânără de 18 ani a fost luată cu forţa de doi bărbaţi, băgată într-o maşină şi dusă la locuinţa unuia dintre ei, unde a fost agresată fizic.

de Veronica Micu

la 29.09.2019 , 14:23

O tânără care practica prostituţia pe o stradă din Constanţa a fost luată cu forţa de pe stradă Tânără de 18 ani luată cu forţa de pe stradă, în Constanţa. Doi bărbaţi au băgat-o cu forţa în maşină - Profi Media / Imagine ilustrativă

O tânără de 18 ani a fost luată cu forţa de doi bărbaţi de pe o stradă din Constanţa, băgată într-o maşină şi dusă la locuinţa unuia dintre ei, unde a fost agresată fizic.

Clipe de groază pentru o tânără de 18 ani din Constanța care practica prostituția. Fata a fost luată de pe stradă cu forţa, vineri, în cursul zilei 21.45.

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale al municipiului Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism de către doi bărbați, după care ar fi părăsit zona. 

Articolul continuă după reclamă

Tânără de 18 ani luată cu forţa de pe stradă, în Constanţa

În scurt timp de la sesizare, oamenii legii i-au identificat pe cei doi. Este vorba despre do tineri cu vârste de 23 şi, respectiv, 32 de ani. 

"În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei doi ar fi observat-o pe tânăra în cauză, de 18 ani, care practica prostituția pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Aceștia ar fi dus-o la domiciliul bărbatului în vârstă de 32 de ani, unde ar fi agresat-o fizic", transmit poliţiştii. 

Cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Ei au fost prezentați instanței de judecată, care a emis mandate de arest preventiv pentru 30 de zile.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Tânără de 18 ani răpită de pe stradă, în Constanţa. Doi bărbaţi au băgat-o cu forţa în maşină