Antena Meniu Search
x

O tânără care a mers la grătar, în pădure, cu mai mulți suceveni, a dispărut subit, fiind găsită după 4 ore, într-o cu totul altă locație

Dispariție subită, în pădure, a unei tinere de 32 de ani, din Dolhasca. Ea a fost găsită patru ore mai târziu, într-o cu totul altă locație.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.09.2020, 22:16

Ea a fost găsită într-o cu totul altă locație
O tânără a dispărut 4 ore în pădure, la un grătar, în Suceava - Profimedia/Foto de arhivă
  • Ea a spus că s-a speriat de o turmă de porci mistreți și a fugit

Numitul A. Costel, din Orașul Dolhasca, a sesizat 112 faptul că în jurul orelor 15:30, cu ocazia unui grătar la care a participat împreună cu alte 10 persoane, pe raza Ocolului Silvic Dolhasca, locație cunoscută sub numele „La șipote”, la un moment dat nu au mai observat-o pe numita L. Mariana, de 32 ani, din localitate.

Martorii spun că tânăra ar fi consumat băuturi alcoolice în mod exagerat și ar fi a plecat fără să anunțe, în pădure, în jurul orelor 15.30.

Persoanele cu care se afla la grătar după ce au observat faptul că aceasta lipsește au încercat să o contacteze telefonic, dar numita Litra Mariana nu a răspuns, având mobilul închis.

În urma căutărilor efectuate pe raza Ocolului Silvic Dolhasca, fondul forestier, tânăra a fost identificată de catre patrula de politie în jurul orelor 19.20, în apropierea satului Gulia.

Tânăra a fost condusă la sediul Poliției și audiată cu privire la cele întâmplate.

Ea a spus că s-a îndepărtat de grupul cu care se afla la grătar, întrucât a mers să își facă nevoile fiziologice, iar la un moment dat a observat o turmă de porci mistreți, s-a speriat și a luat-o la fugă într-o direcție pe care nu o cunoștea, fiind găsită abia după 4 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O tânără care a mers la grătar, în pădure, cu mai mulți suceveni, a dispărut subit, fiind găsită după 4 ore, într-o cu totul altă locație