Antena Meniu Search
x

Tânăra rămasă fără picior în accidentul din Pipera se zbate între viaţă şi moarte, după ce maşina unei şoferiţe s-a ciocnit cu un TIR

O tânără de 24 de ani a fost mutilată şi se zbate acum între viaţă şi moarte, după un accident cumplit care a avut loc în nordul Capitalei. Aştepta autobuzul când o maşină lovită de un tir a ricoşat şi i-a retezat piciorul, chiar pe trotuar.

Vezi și

O tânără de 24 de ani a fost mutilată şi se zbate acum între viaţă şi moarte, după un accident cumplit care a avut loc în nordul Capitalei. Aştepta autobuzul când o maşină lovită de un tir a ricoşat şi i-a retezat piciorul, chiar pe trotuar.

Primul apel la 112 s-a înregistrat cu zece minute înainte de 8 dimineaţa. O oră de vârf, când pe şoseaua Pipera-Tunari se circulă bară la bară. Şoferul unui tir nu s-ar fi asigurat când a schimbat banda şi a acroşat o maşină care era în depăşire. Şoferiţa s-a speriat şi a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a fost aruncat pe trotuar. Tânăra de 24 de ani care era acolo ar fi încercat să se ferească, dar nu a mai avut timp.

La o staţie pentru mijloace de transport în comun, victima aştepta chiar lângă stâlp sosirea unui microbuz. A fost izbită în plin de maşină, aruncată la câţiva metri distanţă, iar ulterior piciorul ei a fost prins între caroseria maşinii care s-a răsturnat şi gardul de metal.

Eu consider că nu trebuia să mă depăşească pe dreapta. Am semnalizat şi într-adevăr, cred că nu i-am acordat prioritate până la urmă. Nu am văzut-o, declară şoferul TIR-ului.

Fata şi-a pierdut cunoştinţa pe loc. Medicii au găsit-o în comă, cu piciorul amputat. Până la sosirea echipajelor, martorii au încercat să ajute victimele. 

Din instinct am spart parbrizul şi am scos-o pe fată din maşină, la cealaltă fată nu am putut să-i fac nimic. S-a băgat un băiat mai subţire în maşină prin parbriz, a reuşit să-i scoată centura şi să o scoatem afară, descrie scena de groază unul dintre martori.

Victima care stătea pe jos, toată lumea i-a oferit primul ajutor cât a putut, dar nu s-a atins nimeni ca să nu fie ceva rupt, povesteşte un altul.

Tânăra rănită grav lucrează la o papetărie şi mergea la serviciu când a fost izbită de maşină. Medicii de la spitalul Floreasca au operat-o şi încearcă acum să îi salveze viaţa. Femeia de 36 de ani de la volanul autoturismului este internată la spitalul Elias. În zonă a fost şi risc de explozie, după ce autoturismul care s-a răsturnat a fisurat o ţeavă de gaze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăra rămasă fără picior în accidentul din Pipera se zbate între viaţă şi moarte, după ce maşina unei şoferiţe s-a ciocnit cu un TIR