Antena Meniu Search
x

Video Tânărul care a încercat să se sinucidă în fața spitalului din Târgu Jiu, în stare gravă. Ce mesaj a transmis familiei, în biletul de adio

Caz şocant în Târgu Jiu. Un bărbat de 35 de ani a vrut să-şi pună capăt zilelor chiar în faţa Spitalului Judeţean. Medicii unui echipaj SMURD l-au văzut şi după ce i-au acordat primul ajutor, au alertat Poliţia. Bărbatul a intrat în comă şi a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă din Craiova.

De Redactia Observator la 06.10.2021, 10:06
Vezi și

Bărbatul din Târgu Jiu ar fi decis să-şi pună capăt zilelor chiar în faţa Spitalului de Urgenţă din oraş, ieri dimineaţă. Acesta parcase maşina în faţa unităţii medicale şi s-ar fi mutat pe locul din dreapta. Tentativa de suicid a fost observată de medicii unui echipaj SMURD, care au mers imediat să-i dea primul ajutor.

Mihaela Floroiu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu: Un bărbat în vârstă de 35 de ani, rănit prin împuşcare, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Bărbatul prezenta o rană în zona capului, starea sa fiind gravă.

Potrivit martorilor, individul s-ar fi gândit ore bune înainte să apese pe trăgaci.

Martor: Probabil a fost mai de dimineaţă. Era demult maşina parcată aici. L-a văzut cineva de aici din cadrul spitalului. Şi au venit şi i-au anunțat pe cei de la Ambulanță și l-au scos de acolo.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au identificat în maşină şi arma cu care bărbatul a vrut să-şi curme viaţa.

Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: În autoturism, pe podeaua din dreapta faţă a fost găsit un dispozitiv din spectrul armelor de asomare, nesupuse autorizării sau înregistrării. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio prin care îşi cerea scuze familiei pentru fapta ce avea să o comită. După ce a fost stabilizat, acesta a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, pe secţia Neurochirurgie. Starea lui este în continuare una gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tânărul care a încercat să se sinucidă în fața spitalului din Târgu Jiu, în stare gravă. Ce mesaj a transmis familiei, în biletul de adio