Antena Meniu Search
x

Video Tatăl manelistului Abi Talent, arestat împreună cu două femei. Au câştigat sume uriaşe de bani din proxenetism şi ghicit

Tatăl cântărețului Abi Talent a fost arestat pentru proxenetism, după ce, marți, polițiștii au făcut percheziții la mai multe adrese din județul Buzău. În același dosar a fost reținut inițial și fratele bărbatului, însă el este cercetat sub control judiciar. Amândoi sunt acuzați că, în perioada 2016 - 2022, ar fi desfăşurat activităţi de proxenetism, prin înlesnirea şi încurajarea practicării prostituţiei de către tinere, pe teritoriul mai multor state europene, obţinând, în acest fel, foloase materiale.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 21:28

Vezi și

Acțiunea poliției a vizat și două femei din anturajul celor doi bărbați, acestea fiind acuzate că au indus în eroare mai multe persoane cărora le-au promis că le rezolvă problemele pentru că deţin puteri supranaturale. 

Dintre cei patru suspecți, doar Suraj Panţic, tatăl lui Abi Talent, și cele două femei au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Al doilea bărbat, fratele lui Suraj Panţic, fiind cercetat sub control judiciar.

Suraj Panţic, în vârstă de 45 de ani, tatăl solistului, este cunoscut în lumea interlopă din Buzău şi nu este la prima faptă de proxenetism. El a mai fost condamnat în trecut pentru aceeaşi infracţiune la 5 ani şi 6 luni de închisoare, condamnare pe care nu a ispăşit-o în totalitate fiind eliberat pentru bună purtare.

Mașini de lux, bani și telefoane mobile confiscate de polițiști

Pe acelaşi subiect

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat, printre altele, 3 mașini de lux, 24 de telefoane mobile, 21.710 lei, un laptop, 1.310 lire sterline și 850 de euro.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 - 2022, doi bărbaţi, din municipiul Buzău, în vârstă de 40 şi 45 de ani, ar fi desfăşurat activităţi de proxenetism, prin înlesnirea şi încurajarea practicării prostituţiei de către tinere, pe teritoriul mai multor state europene, obţinând, în acest fel, foloase materiale. De asemenea, în urma materialului probator administrat, a reieşit că, în perioada 2017-2021, două femei, în vârstă de 47 şi 39 de ani, ar fi înşelat mai multe persoane, prin inducerea în eroare a acestora, cu privire la faptul că ar deţine puteri supranaturale, prin care ar putea să rezolve problemele personale ale persoanelor vătămate”, se arată în comunicatul poliției.

În total, cele 4 persoane şi-ar fi însuşit, ilegal, foloase patrimoniale estimate la peste 1.000.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 3 autoturisme de lux, 24 de telefoane mobile, 21.710 lei, un laptop, 1.310 lire sterline, 850 de euro, înscrisuri şi documente, medii de stocare, dar şi bunuri susceptibile a face obiectul activităţii infracţionale.

12 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tatăl manelistului Abi Talent, arestat împreună cu două femei. Au câştigat sume uriaşe de bani din proxenetism şi ghicit