Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atenţie mare dacă primeşti pe Whatsapp acest mesaj! E ţeapa momentului şi te lasă fără bani. Avertisment Bitdefender: "Nu participați!"

Dacă primești pe Whatsapp un mesaj în care ești invitat să accesezi un site pentru a câștiga un voucher de cumpărături de la Lidl, nu îi da curs.

de Redactia Observator

la 18.04.2018 , 12:21

Atenţie mare dacă primeşti pe Whatsapp acest mesaj! E ţeapa momentului şi te lasă fără bani. Avertisment Bitdefender: "Nu participați!" Atenţie mare dacă primeşti pe Whatsapp acest mesaj! E ţeapa momentului şi te lasă fără bani. Avertisment Bitdefender: "Nu participați!" - Facebook

Dacă primești pe Whatsapp un mesaj de la un prieten, în care ești invitat să accesezi un site pentru a câștiga un voucher de cumpărături, nu îi da curs.

Este cea mai nouă înşelătorie şi vizează clienții Lidl România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Ţeapa funcționează exclusiv pe mobil și se propagă prin intermediul aplicației WhatsApp.

Experții de la Bitdefender, citați de libertatea.ro, susțin că escrocii folosesc cupoane de reduceri inclusiv pe rețele de socializare pentru a ademeni utilizatorii mai puțin vigilenți.

„Acestia atrag utilizatorii cu pagini de shopping false sau reduceri fabuloase și îi păcălesc să divulge detalii de card în schimbul unor produse care nu vor ajunge niciodată la ei.

Verificați legitimitatea unui magazin online pe forumuri, printr-o simplă căutare în motoarele de căutare. Învățați din experiența altora. Verificați orice promoție suspectă promovată în social media pe site-ul comerciantului”, spun experții Bitdefender..

Specialiștii îi sfătuiesc pe români să nu cumpere produse promovate prin e-mail-uri nesolicitate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Atenţie mare dacă primeşti pe Whatsapp acest mesaj! E ţeapa momentului şi te lasă fără bani. Avertisment Bitdefender: "Nu participați!"